2022-06-10 09:00:06
Φωτογραφία για Μέλισσες Spoiler: Το σκληρό τέλος του Μελέτη



Ένα συγκλονιστικό φινάλε αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Ο Μελέτης θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας χαρακτήρας που κατάφερε να ξεδιπλωθεί στην τρίτη σεζόν και να μας δείξει ποιος πραγματικά είναι..

Όσο κι αν προσπάθησε ο Νέστορας, ο Μελέτης δεν κατάφερε να βρει τη λύτρωση και την γαλήνη που έψαχνε. Μετά τον θάνατο του Δούκα, νιώθει κλαδί έτοιμο να σπάσει. Οι Σεβαστοί θρηνούν την μεγάλη αυτή απώλεια, με τον Μελέτη να αναλαμβάνει δράση.

Θέλοντας να εκδικηθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, σχεδιάζει το δολοφονικό του σχέδιο. Θέλει να δει τον Ακύλα στο χώμα! Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι ανελέητη, ενώ δεν αποκλείεται ο Ζωιτός να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα..

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Μελέτης θα θυσιαστεί για να προστατέψει τα πρόσωπα που αγαπά και σέβεται. Φαίνεται πως οι σεναριογράφοι θα του κάνουν τη χάρη να πληρώσει για τις αμαρτίες του.



Ο Μελέτης θα πέσει νεκρός, στις Άγριες Μέλισσες. Θα θυσιάσει τη ζωή του, για το καλό των άλλων, φτάνοντας στην λύτρωση που τόσο πολύ επιθυμούσε… Ο πόνος για την Πηνελόπη θα είναι αβάσταχτος, όμως αυτό θα της δώσει τη δύναμη να προχωρήσει επιτέλους τη ζωή της.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ