2022-06-11 16:30:04
Φωτογραφία για Τάσος Τεργιάκης: «Δεν ξέρω εάν θα είναι ίδιο το πάνελ του Πρωινού. Εγώ κάπου θα κάθομαι του χρόνου»Ο δημοσιογράφος του "Πρωινού" απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσα ακούγονται όσον αφορά το μέλλον της, και το κόψιμο της ζώνης σε δύο διαφορετικές εκπομπές, μια ψυχαγωγική με τη Φαίη Σκορδά, και μία ενημερωτική με τον Γιώργο Λιάγκα.

"Τον ρώτησες τον Γιώργο και τη Φαίη; Εγώ δεν ξέρω ακόμα παιδιά πού θα είμαι. Σε λίγες μέρες φαντάζομαι θα μας λυθεί η απορία. Φαντάζομαι ότι θα βγει επίσημη ανακοίνωση.

Δεν ξέρω εγώ εάν θέλουν ή δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις. Μόνο για μένα μπορώ να μιλάω, θα με δείτε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, δεν ξέρω ούτε ώρες, ούτε παρουσιαστές. Όχι με τον κύριο Παπαδάκη δεν θα είμαι.Εγώ έχω συμβούλιο ενεργό δεν μπορώ τώρα να σου πω πότε λήγει! Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου και βγαίνει στον αέρα. Δεν έχω θέμα με την ψυχαγωγία θεωρώ όμως ότι μου ταιριάζει περισσότερο το ενημερωτικό κομμάτι. Δεν έχω ιδέα εάν θα είναι ίδιο το πάνελ, εγώ κάπου θα κάθομαι" δήλωσε ο Τάσος ΤεργιάκηςΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ