2022-06-19 08:30:02
Φωτογραφία για Ουγγαρέζος: «Για του χρόνου έχω συμβόλαιο οπότε αν το MEGA και η Ελένη με θέλουν θα είμαι εκεί»



Με θερμά λόγια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.



Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, το τηλεοπτικό του μέλλον καθώς και την ισορροπία που προσφέρει η ενασχόληση με τα media στην καθημερινότητα του.





Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν δεν έκανα αυτό που κάνω, δεν μιλάω για την δημοσιότητα αλλά για την δουλειά μου, θα ήμουν ανισόρροπος. Περισσότερο από όσο είμαι. Δεν θα είχα ισορροπία στη ζωή μου. Η ενασχόληση μου με τα media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, με φέρνει στα ίσια μου και επιστρέφω ήρεμος στο σπίτι».



«Ήταν μια επιμορφωτική χρονιά. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια εμπειρία όπως και την περίμενα. Πολύ σωστά είχα καταλάβει και από τις συζητήσεις μας, η Ελένη είναι εξέλιξη και είναι μια άλλη πίστα, ένας άλλος τρόπος για να κάνεις τηλεόραση. Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα, μια διαφορετική οπτική του πως γίνεται η τηλεόραση από μέσα, πως φαίνεται προς τα έξω και είναι μια χορογραφία τηλεοπτική».







«Για του χρόνου έχω συμβόλαιο οπότε αν το MEGA και η Ελένη με θέλουν θα είμαι εκεί. Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ