2022-06-19 17:01:00
Φωτογραφία για Κουτσελίνη: Σχολίασε το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά



Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στο "Καλύτερα δε Γίνεται” της Κυριακής και μίλησε για όλους.



Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά και όσα βιώνει στις "Αλήθεις με τη Ζήνα”, λέγοντας: "Η φετινή σεζόν μου χάρισε μια αγκαλιά με τους συνεργάτες μου. Μετά τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν απόλυτη ανάγκη να συμβεί αυτό, γιατί μόνο έτσι θα πήγαινε μπροστά η εκπομπή"



Στη συνέχεια, μίλησε για την Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. "Αυτό που βλέπω είναι αν μου γεμίζει τον χώρο ένας νέος συνεργάτης. Όταν ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να με δει στο Alter, με το που μπήκε γέμισε λάμψη το γραφείο. Λέω αυτή δίπλα στη Φαίη Σκορδά αξίζει μία θέση. Πλέον είναι ισότιμες παρουσιάστριες. Μια μέρα, ενώ πήγαινα στο γραφείο μου στον Alpha περνάω από το TV Μακεδονία και την ακούω τη Φαίη. Γέμιζε τον χώρο και είπα αν ερωτηθώ κάποια στιγμή θα τη ζητήσω. Όταν πήγα στο Alter, μετά τη Μαριέττα Χρουσαλά, ζήτησα τη Φαίη" είπε χαρακτηριστικά.



Όσον αφορά το "Πρωινό”και το πιθανό τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: "Δεν πιστεύω στα ημίμετρα και ότι χωρίζονται οι ζώνες. Το 10-1 για να το χωρίσεις είναι λίγη ώρα. Μια εκπομπή πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο μεν Γιώργος αδικείται, ενώ στο 11-1 η Φαίη έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Ο Γιώργος θα κάνει "Αλήθειες με τη Ζήνα” στο 10παρα και μετά ξεγυμνώνεται το κ ομμάτι της Φαίης στην ολοκλήρωσή του. Όταν υπάρχει ανάγκη για να καλύψεις επικαιρότητα, πρέπει να το κάνεις".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ