2022-06-20 09:20:04
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ντούνιας και Λάμπρος συμφιλιώνονται (;)





Όσο κι αν ο Ντούνιας προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο από το σχολείο, αποτυγχάνει στις Άγριες Μέλισσες. Η δασκάλα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει ως δάσκαλο, παρά το βεβαρυμμένο παρελθόν του. Οι μαθητές τον λατρεύουν και για πρώτη φορά διδάσκονται πράγματα με έναν τρόπο μοναδικό.



 

Η στιγμή που ο Ντούνιας πήγε στο σχολείο να πάρει τον γιο του, ήταν συγκλονιστική. Με τον φόβο πως το παιδί του θα υποστεί βαριές τιμωρίες εξαιτίας του, επιχειρεί να διώξει τον Λάμπρο από τη συγκεκριμένη θέση.



 



Όσο ο καιρός περνάει, ο Ντούνιας θα αντιληφθεί πως ο γιος του, όχι απλώς δεν τιμωρείται στις Άγριες Μέλισσες, αλλά μάλιστα περνάει πολύ ωραία στο σχολείο με τον Λάμπρο δάσκαλο.



Ο Λάμπρος δάσκαλος



Εκεί θα καταλάβει πως ο Σεβαστός δεν φέρεται διαφορετικά στο παιδί του, συγκριτικά με τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης. Παρά τα όσα γνωρίζει, παρά τα όσα βίωσε στα χέρια του, ο Λάμπρος δεν μπλέκει τον γιο του. Αντιθέτως, του συμπεριφέρεται με αγάπη, όπως σε όλους.



 



Ο Ντούνιας αναθεωρεί για τον άνθρωπο που πήγε να καταστρέψει. Μήπως, τελικά, ο Ακύλας είχε για ακόμη μια φορά άδικο; Θα υπάρξει συμφιλίωση ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες της σειράς; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντούνιας θα δείξει μία πολύ ευαίσθητη πλευρά, πληρώνοντας σταδιακά ένα προς ένα τα λάθη του.





Youfly 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ