2022-06-27 16:30:04
Φωτογραφία για Ο Ποφάντης έπιασε το μήνυμα και πήρε αποφάσεις για τον «Εκατομμυριούχο»...

 Πριν προλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ρεπορτάζ που διέρρεαν συγκεκριμένοι κύκλοι εντός Ομίλου, τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να πάρουν από τώρα αποφάσεις για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Όλα ξεκίνησαν από τις σκέψεις του ΑΝΤ1 να «ξεκουράσει» το τηλεπαιχνίδι για τους έξι μήνες επιστροφής των «Ράδιο Αρβύλα» (Νοέμβριο-Απρίλιο), μία πληροφορία που είχε αναπαραχθεί αρκετά τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

 Κάτι τέτοιο δεν είχε επικοινωνηθεί επίσημα στον Γρηγόρη, ωστόσο ο παρουσιαστής είχε φροντίσει να καταστήσει σαφές στα αρμόδια στελέχη μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του, πως μία τέτοια κίνηση θα έπληττε την πορεία του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού, αλλά και το προφίλ του ίδιου που ουσιαστικά θα φαινόταν πως κάνει τα ρεπό των «Αρβύλα».

Ο Ποφάντης έπιασε το μήνυμα και αποφάσισε από τώρα την τύχη του «Εκατομμυριούχου». Έτσι, λοιπόν, επιστρέφει κανονικά το τηλεπαιχνίδι τον Σεπτέμβριο στις 20.00 και κάπου στα μέσα με τέλη Νοέμβρη που επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο στην ίδια ώρα. 

 Όσο για την πρόταση για εκδοχή του «Special Εκατομμυριούχου» με έπαθλο 300.000 ευρώ, θεωρήθηκε πολύ ακριβή για να έχει μόνιμη παρουσία στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο θα τη βλέπουμε με τη μορφή guest επεισοδίων με celebrity παίκτες σε μέρες εορτών.

Πηγή: nassosblog.grΠηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ΣΚΑΙ τελικά ο Κόκλας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ΣΚΑΙ τελικά ο Κόκλας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ