2022-06-27 20:24:05
Φωτογραφία για Εδώ η Φαίη , εκεί η Φαίη, που πάει η Φαίη;

Σε πραγματικό πόλεμο επικοινωνίας έχει ξεσπάσει για το θέμα του συμβολαίου, για το αν θα συνεχίσει  μέχρι και πότε τελειώνει η Φαίη Σκορδά απο τον ΑΝΤ1. Και μπορεί  διάφοροι να κάνουν μονομερώς το ρεπορτάζ τους (μιας και δεν έχουν άλλες πηγές ), τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά...

Πράγματι, η Φαίη Σκορδά δεν θα αποχαιρετήσει  το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 στις 30 Ιουνίου , αλλά κανονικά στην ημέρα που αποφάσισε το κανάλι, δηλαδή στις 8 Ιουλίου.

Άλλωστε και η ίδια δεν θα το ήθελε αυτό ... , μιας και πρόκειται για την εκπομπή που παρουσιάζει.

Το ρεπορτάζ του TVNEA.COM  ωστόσο θέλει την οριστική ρήξη με το κανάλι. Άλλωστε οι πληροφορίες μας θέλουν την παρουσιάστρια να είχε πολλά θέματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή σύμβαση και οι όροι που έχουν.

Αν και αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια θα υποκύψει τελικά στις ιδέες του ΑΝΤ1, οι καλά γνωρίζοντες του θέματος, ξέρουν ότι η συνεργασία αυτή μετά απο 9 χρόνια  φτάνει στο τέλος.

Όσο για την επόμενη ημέρα και που θα είναι η πετυχημένη παρουσιάστρια, αυτό θα απαντηθεί πιθανόν  αμέσως μετά το φινάλε του Πρωινού, κι αφού η ίδια η παρουσιάστρια αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που δεν είναι και λίγες.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ