2022-11-03 18:12:13
Φωτογραφία για Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου για το «Maestro»: Η συνεργασία με τον Χριστόφορο ήταν για μένα ένα δώρο
Η ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου  μίλησε  στην εκπομπή «Ελένη» για τη ζωή στην Τασκένδη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 7 της χρόνια οπότε και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της. «Εκεί μας έλεγαν «Έλληνες» και στην Ελλάδα «ρωσάκια», αποκάλυψε.

«Η υποκριτική προέκυψε από σπόντα. Δεν ήθελα να γινώ ηθοποιός και ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τις νευροεπιστήμες», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι: «Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλο επάγγελμα. Η διδασκαλία σε δραματικές σχολές είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μου έχουν συμβεί».

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μίλησε και για τις δύο κόρες της, τις οποίες απέκτησε σε αρκετά νεαρή ηλικία, στα 25 της, και εξηγεί ότι αλλάξαν την ψυχοσύνθεσή της.

Για τις σχέσεις με τα παιδιά της ανέφερε: «Είμαι φίλη με τις κόρες μου, αλλά είναι σημαντικό να θέτεις κάποια όρια».

Σημαντική στιγμή στη ζωή της ήταν και το ατύχημα που είχε το 2011. «Ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα και κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνω πάρτι», αποκάλυψε.


Για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη συμμετοχή της στη σειρά «Maestro» που μεταδίδεται από το MEGA, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου σχολίασε πως: «Η συνεργασία με τον Χριστόφορο στο ”Maestro” ήταν για μένα ένα δώρο». Και συμπλήρωσε, μιλώντας για την ηρωίδα που υποδύεται ότι: «Ο ρόλος της Σοφίας, όπως και όλοι οι ρόλοι είναι μπερδεμένα κουβάρια. Έτσι είναι και η Σοφία. Είναι κόρη, μητέρα, σύζυγος και είναι εγκλωβισμένη μέσα σ’ αυτή τη σχέση αλλά και μέσα σε μια ζωή γεμάτη υποκρισία».

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Dodo» η οποία πήγε στις Kάννες. «Ανυπομονώ να τη δω στις 10 Νοέμβριου που θα βγει στον κινηματογράφο», σημείωσε η ηθοποιός.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ