2022-11-09 08:10:06
Φωτογραφία για Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι απάντησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro στο Netflix



Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σειρά «Έτερος Εγώ» αλλά και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, καθώς όπως έγινε σήμερα γνωστό ηθοποιός και το Netflix έδωσαν τα χέρια για το Maestro και από 19 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο. 

«Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι, και οι δουλειές του είναι μια και μια. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

Τέλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε και στη σειρά Έτερος Εγώ, όπου είχε συζητηθεί η συμμετοχή του στο Netflix, δηλώνοντας: «Πάντα το ονειρευόμουν. Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ». 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ