2022-11-09 08:47:30
Φωτογραφία για Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει δικό του The Office

 



Μετά το "Mrs. Brown's Boys" του BBC, το οποίο μετέτρεψε σε "Super Mammy", ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να διασκευάσει ακόμα μία τηλεοπτική σειρά και μάλιστα μία εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, όπως την ανέδειξε το Rolling Stone το 2016.



Ο λόγος για τη σπουδαία βρετανική -αρχικά- αλλά και αμερικανική -έπειτα- τηλεοπτική επιτυχία "The Office", μία πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά την οποία ο γνωστός ηθοποιός θέλει, όπως φαίνεται, να φέρει στην ελληνική τηλεόραση, προσθέτοντας τις δικές του "πινελιές".



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η εκπομπή "Πρωινό μας", ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς και μάλιστα να έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνει το cast.

Λίγα λόγια για την σειρά:

Η κωμική σειρά απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σε ένα γραφείο στο Σκράντον της Πενσυλβάνια, παράρτημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company, με τον Steve Carell σε ρόλο Michael Scott να έχει τον ρόλο ενός ιδιόρρυθμου και εκκεντρικού αφεντικού, και σίγουρα διαφορετικού από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 5,7 εκατομμύρια θεατές.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ