2022-11-16 21:35:23
Φωτογραφία για ΕΟΦ: Απαγορεύει την κυκλοφορία ομοιοπαθητικών φαρμάκωνΟ ΕΟΦ απαγορεύει τη διακίνηση και διάθεση ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας www.konstantinioncentershop.com:

"Ο ΕΟΦ αποφασίζει την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των παραπάνω ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας www.konstantinioncentershop.com λόγω έλλειψης της προβλεπόμενης άδειας κυκλοφορίας.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρει από την αγορά σε εύλογο χρονικό διάστημα και να ενημερώσει τον ΕΟΦ με το πέρας της διαδικασίας.

Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ.

Απαγόρευση διακίνησης - διάθεσης των παρακάτω ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας www.konstantinioncentershop.com.1) Dr.Reckeweg R18 (cystophylin-Kidney and bladder drops).

2) Dr.Reckeweg R60 (purhaemine-Blood purifier).

3) Dr.Reckeweg R2 (aurin- essential aurea –Gold Drops).

4) Dr.Reckeweg R7 (hepagalen-Liver and gallbladder drops).

5) Dr.Reckeweg R43 (herbamine-asthma drops).

6) Dr.Reckeweg R25 (prostatan- prostatitis drops).

7) Dr.Reckeweg R192 (orala droppar losning).

8) Dr.Reckeweg R40 (orala droppar losning)."

Διαβάστε επίσης:Σοβαρή προειδοποίηση από τους επιστήμονες: Έρχεται "επιδημία" καρκίνου στην Ευρώπη. Γιατί δεν έγιναν εκατομμύρια διαγνώσειςΈνα δισεκατομμύριο νέοι κινδυνεύουν με απώλεια ακοής! Νέα έρευναSILVER ALERT! Αγνοείται 7 χρόνια. Μπορείτε να βοηθήσετε;Νέα φάρμακα για την οξεία λευχαιμία βελτιώνουν την ποιότητα ζωήςΟριστική λύση στο πρόβλημα της αλλεργικής ρινίτιδας
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ