2022-12-06 13:23:27
Φωτογραφία για Τρίτη, 6/12/2022: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης, προετοιμαζόμαστε για το αυριανό επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της 4ης ενότητας "Τα ζώα που ζουν κοντά μας".

Μαθηματικά: Ήδη ξεκίνησε από σήμερα η επανάληψη στην ενότητα "Κλάσματα", οπότε βάζουμε τα δυνατά μας για να εξασκηθούμε όσο γίνεται καλύτερα για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης που θα κανονιστεί τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε, παράλληλα να συμβουλεύεστε και το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης. Για την Πέμπτη, 8/12, λύνουμε, από τη σελίδα 58 του Β.Μ. τις ασκήσεις 3, 4 και το πρόβλημα 1, ενώ από τη σελίδα 58 του Τ.Ε. λύνουμε το πρόβλημα 3.

Σχολική ζωή: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων, καλεί όλα τα ενεργά μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. του, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, 7/12/2022, από 18:00 έως 20:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Η ενεργός συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται ο σύλλογος. Η μικρή μας σχολική κοινότητα δεν αντέχει να χάσει τη δύναμη που της δίνει το συλλογικό όργανο των γονέων/κηδεμόνων. Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" εδώ.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ