2023-01-14 07:19:43
Φωτογραφία για Μετρό Θεσσαλονίκης: Μετατέθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου η κατάθεση των προσφορών για το ΣΔΙΤ Λειτουργίας
Αποφασίσθηκε τρίτη αναβολή - Καθυστερήσεις στη διενέργεια του μεγάλου διαγωνισμού

Μετατέθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου η κατάθεση των προσφορών στο μεγάλο διαγωνισμό για το ΣΔΙΤ Λειτουργίας και Συντήρησης του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Άννη Καρολίδου

Με αυτή την τρίτη αναβολή που δόθηκε από την Αττικό Μετρό Α.Ε. επιβεβαιώθηκε απόλυτα το χθεσινό δημοσίευμα του makthes.gr, το οποίο, βάσει ασφαλέστατων πληροφοριών, υποστήριζε ότι ο Διαγωνισμός πηγαίνει σε μία ακόμη αναβολή σε ό,τι αφορά την κατάθεση των προσφορών.

Η απόφαση για την μετάθεση κατά ενάμισι μήνα, της ημερομηνίας υποβολής των προσφορών (επρόκειτο να υποβληθούν ηλεκτρονικά στις 16/1/2023), συνδέεται με το αίτημα που έχει καταθέσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αφορά στη συνέχεια της διενέργειας του εν λόγω διαγωνισμού.

Να σημειωθεί ότι η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ζητά την ακύρωση και αναστολή της απόφασης της ΕΑΔΗΣΥ, Αρχής στην οποία σε προηγούμενο χρόνο είχε προσφύγει η Εταιρεία και αιτηθεί προσωρινή διαταγή κατά του Διαγωνισμού, αίτημα που σιωπηλά είχε απορριφθεί.

Με την απόφαση για μία ακόμη παράταση στην κατάθεση των προσφορών, δίνεται ένα χρονικά περιθώριο ασφαλείας για να μην υπάρξουν εξελίξεις που θα είναι σε βάρος της διαγωνιστικής διαδικασίας, για ένα έργο από το οποίο κυριολεκτικώς εξαρτάται η Λειτουργία του Μετρό της Θεσσαλονίκης όπως και της Επέκτασης προς Καλαμαριά.

makthes.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ