2023-01-21 22:55:55
Φωτογραφία για Παρακολουθήστε τη γερμανική αμαξοστοιχία χωρίς οδηγό που  Κινείται φλεγόμενη προς την Αυστρία. Βίντεο και εικόνες.
Οι αρχές στη νότια Γερμανία λένε ότι οι προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε ένα τρένο μετατράπηκαν σε θεαματική καταδίωξη την Παρασκευή, αφού ο κινητήρας ντίζελ χωρίς οδηγό άρχισε να απογειώνεται με δική του πρωτοβουλία προς την Αυστρία.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν μια πυρκαγιά σε τρένο κοντά στο χωριό Strass περίπου στις 3 τα ξημερώματα, δήλωσε ο Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός. Όμως, λίγο πριν φτάσουν, η μηχανή άρχισε να κινείται κατηφορικά στην επικλινή πίστα, ανεβάζοντας ταχύτητα καθώς κύλησε αρκετά χιλιόμετρα προς την πόλη Freilassing.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την Εθελοντική Πυροσβεστική Εταιρεία Freilassing έδειξε φλόγες και καπνό να πέφτουν από το τρένο καθώς σάρωνε την πόλη.

Με τους πυροσβέστες να καταδιώκονται έντονα, οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι κατάφεραν να μεταφέρουν το «τρένο φάντασμα» σε μια παράπλευρη γραμμή κοντά στο σταθμό Freilassing, όπου σταμάτησε από ένα buffer πριν προλάβει να περάσει τα σύνορα.

Η φωτιά κατασβέστηκε και κανείς δεν τραυματίστηκε, ανακοίνωσε ο Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός.

Πυροσβέστες καταπολεμούν μια πυρκαγιά σε τρένο χωρίς οδηγό, στην περιοχή της Άνω Βαυαρίας της Γερμανίας. Όλες οι φωτογραφίες: BRK BGL / Leitner und Feuerwehr Freilassing

Βίντεο

thenationalnews.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κουΐζ μέσα από μια εικόνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κουΐζ μέσα από μια εικόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ