2023-01-23 18:00:04
Φωτογραφία για Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά απο χρόνια...;
Με ένα πρόσωπο με σημαντική και επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού παρουσιαστή για την εκπομπή «Dr. Oz», που προορίζεται για την καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη που απέχει από την τηλεόραση από το 2009, μετά την τελευταία εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;».

Θα επιστρέψει στο ίδιο κανάλι μετά από 13 χρόνια απουσίας; Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η εταιρεία Barking Well Media, που θα αναλάβει την παραγωγή του «Dr. Oz» για λογαριασμό του ΑΝΤ1, έκανε πρόταση στη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλάβει την παρουσίαση, ενώ τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού με την παρουσιάστρια, η οποία επεξεργάζεται την πρόταση.

Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Oz» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις. Το σενάριο που εξετάζεται είναι η Σ. Αλιμπέρτη, αν δεχθεί την πρόταση, να είναι η κεντρική παρουσιάστρια και να έχει στο πλευρό της τον Κ. Δέδε, καθώς μεγάλο μέρος της εκπομπής αφορά την παρουσίαση ιατρικών θεμάτων.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ