2023-02-16 13:26:19
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΑΤΡΟ



Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχει διαπιστωθεί από αναφορές συναδέλφων ότι σε φαρμακεία τα οποία άλλαξαν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ , πιστώθηκε στην ανενεργή (παλιά) σύμβαση ένας μεγάλος αριθμός δικαιωμάτων για τις εγγραφές στον προσωπικό ιατρό. 

Παρακαλούνται τα φαρμακεία τα οποία δεν βλέπουν αναρτημένα δικαιώματα εγγραφών για κανένα μήνα αναφοράς στην πύλη ΚΜΕΣ για τη σύμβαση που έχουν ενεργή με τον ΕΟΠΥΥ και έχουν αλλάξει σύμβαση τα τελευταία χρόνια, να ενημερώσουν άμεσα τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, δηλώνοντας την επωνυμία & το ΑΦΜ του ενεργού φαρμακείου, την ενεργή σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και την τελευταία μη ενεργή σύμβαση τους. Επισυνάπτεται σχετικό excel προς διευκόλυνση.

Η αποστολή των στοιχείων στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 24/02/2023 , ενώ οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι θα πρέπει να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ([email protected])

μέχρι την 01/03/2023.

Με Εκτίμηση,

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ      ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ