2023-03-14 13:53:24
Φωτογραφία για Αγωνιούν για τις μετακινήσεις τους στη Λάρισα οι μαθητές του Δ.Τέμπων
Αρκετοί, περισσότεροι από 15, είναι οι μαθητές, κυρίως της Γ’ Λυκείου, που φοιτούν στο Λύκειο Πυργετού και προέρχονται από διάφορες κοινότητες του Δ.Τεμπών, οι οποίοι σχεδόν καθημερινά χρησιμοποιούσαν το τρένο από τον σταθμό της Ραψάνης προς Λάρισα για να παρακολουθούν μεσημέρι και απόγευμα μαθήματα σε φροντιστήρια της Λάρισας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Την αγωνία τους μετέφερε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Hellenic Train στη Λάρισα, ζητώντας στα δρομολόγια με τα λεωφορεία που αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρία, να υπάρξει μέριμνα, εκτός από το δρομολόγιο προς Λάρισα, να υπάρξει και απογευματινό δρομολόγιο από Λάρισα προς Ραψάνη, ώστε τα παιδιά να μπορούν να επιστρέφουν μετά το τέλος των φροντιστηριακών τους μαθημάτων.

Η Hellenic Train, χθες ανακοίνωσε “την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση“.

ertnews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ