2023-03-26 10:25:04
Φωτογραφία για Η Γερμανού δίκασε...
Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας στην σημερινή εκπομπή της στο “Καλύτερα δε γίνεται” τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις μετακινήσεις των παρουσιαστών, κυρίως μέσα από την συχνότητα του Ant1, αναφέρθηκε και σε όσες εκπομπές κοιτούν τα νούμερα άλλων εκπομπών.

Αφορμή στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα “Είμαστε μαζί” στον Ant1 από άλλες εκπομπές. “Απορώ πραγματικά με την ψυχραιμία της Ελίνας και με την ευγένειά της. Ένα σαββατοκύριακο έχει παίξει η εκπομπή της, τώρα είναι το δεύτερο της. Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους! Παιδιά χαλαρώστε λίγο και να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης, πλην της δικής της. Προσωπική μου γνώμη. Αν εμείς ως “Καλύτερα δε γίνεται” θέλουμε να μιλάμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, κάναμε 10%, 13%, 15%. Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά να το κρατήσουμε και το άλλο Σαββατοκύριακο. Γιατί μια εκπομπή να ασχοληθεί με τι νούμερα κάνει ο άλλος. Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ” είπε η παρουσιάστρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Αγαπητή Νατλία μέσα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι και τα νούμερα τηλεθέασης... Επίσης μάλλον κι εσυ δικάσες..., φορεσες την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και χτύπησες το σφυράκι.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ