2023-05-16 20:17:09
Φωτογραφία για Πάνος Τρυφιάτης από Αγρίνιο: «Η κοινωνία σήμερα, ίσως χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ περισσότερο από ποτέ»



Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στο Αγρίνιο, πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάνος Τρυφιάτης.,.....



Το εκ Ξηρομέρου ορμώμενο στέλεχος του κόμματος με το πλούσιο επιστημονικό και πολιτικό βιογραφικό, μίλησε σε ένα κοινό πολλών μελών και ψηφοφόρων. Αξιοσημείωτη η παρουσία ιστορικών στελεχών. Στην ομιλία λοιπόν έδωσαν το παρόν ο πρ. Δήμαρχος, Νομάρχης και Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, ο πρ. Δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Λύτρας, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Έφη.Γρίνου, οι Περιφερειακοί  Σύμβουλοι Ν. Μπαλαμπάνης, Χρήστος Κωστακόπουλος, Β. Σώζου,  Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη,  ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου Πάνος Καψάλης, Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίνου Βόνιτσας Σωτηρης Προδρομίτης, οι Δημοτικοί Συμβούλοι  Αγρινίου Χρήστος Κουτρομάνος, Χρήστος Κορδολαίμης, Μαργαρίτα Σερπάνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ακτίου Βόνιτσας Αθανάσιος Κασσόλας, Ηλίας Παλούκης, Νικόλαος Βαρβάτος, οι Κώστας
. Κοπίδης, Αθανάσιος Κακαρούνας, Γρηγόρης Παπούλιας Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμφιλοχίας. η Δημοτικής Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου Μαριάνθη Κωτσαρέλλη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγρινίου Αντώνης Τζογάνης, ο πρ. Πρόεδρος Δ.Σ Γιάννης Γεωργούσης Μεδεώνος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίμαστος Αετού Δημήτρης Σταμάτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δρυμού Κώστας Βλαγοχιάννης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας, ο Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κατούνας Χρήστος Βλάχας.

 

Δυναμικό παρόν έδωσαν και στελέχη από το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής: τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ακριβής Κούκη και Δημοσθένη Καπώνη, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Ισότητας του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Κατερίνα Κιτσάκη, Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Ζήσιμος, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Δήμητρα Κατσινούλα, Γωγώ Σαξάμη, Γεωργία Παππά, ο πρ. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σωτήρης Σαξάμης, ο Γραμματέας της Τ.Ο Αγρινίου Τσουράπης, ο Τ. Μπρέκος Γραμματέας Τ.Ο  Αμφιλοχίας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο Μεσολογγίου Ευάγγελος Αλαφοδήμος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Τ.Ο Ξηρομέρου Πάνος Μίχας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Τ.Ο Ναυπακτου Πάνος Μακαντάσσης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο Αγρινίου Κώστας Καραλής, οι πρώην Πολιτευτές Πηνελόπη Σιδερά και Αντώνης Ταμπάκης.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι Συνδικαλιστές της ΟΜΕ ΟΤΕ Μάκης Σαμαράς, Άγγελος Καραγιωργός, Τάκης Κρικρής και Γιάννης Παπούλιας, ο Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Δημήτρης Ρούσσης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ΣΕΦ Ελλάδας Γιάννης Μπαλωμένος. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τ. Δήμαρχος Ινάχου Σάκης Τορουνίδης, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης τ. Δήμαρχος Ξηρομέρου,  η τ. Αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αθηνά Βέμη Καρέλου, ο Γ. Γρίνος τ. Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Θόδωρος Κουτσομπίνα τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος,  ο Αντιστράτηγος ε.α του Π.Σ Πάνος Γιαννακόπουλος, η Μαρία Βερελή Τομεάρχης ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου, η τ. Διευθύντρια Παθολογικής Νοσοκομείου Αγρινίου Βίκυ Πουρνάρα, ο Αντιστράτηγος ε.α ΕΛΑΣ Νικόλαος Πανάκιας, τα στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας Αθανάσιος Τσιμπούκας, Δημήτριος Ζαμπάρας και Παντελής Κικίδης, ο Προϊστάμενος του ΟΤΕ Αγρινίου Βασίλης Καλογεράς,  ο Διευθυντής του Τελωνείου Μεσολογγίου Νότης Γεωργούσης, Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας ο τοπικός σύμβουλος κοινότητάς Αετού Βασίλης Κατσιγιάννης,  ο πρ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Κωστίκογλουκαι εκπρόσωποι φορέων του νομού μας.

Το «παρών» μάλιστα έδωσαν και δυο συνυποψήφιοι του κ. Τρυφιάτη στο ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, οι κ. Αναγνωστόπουλος και Μουρτζιάπης.

Ο κ. Τρυφιάτης στην αρχή της ομιλίας του, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που τον συνδέουν με το Αγρίνιο και τόνισε πως σε μια προεκλογική περίοδο όπου η αντιπαράθεση γίνεται με συνθήματα και εντυπωσιασμούς, το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει μια αξιακή προσέγγιση.

Όπως είπε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει ένα ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, ενώ τόνισε την ανάγκη για δημόσια συζήτηση και δημόσια διαβούλευση στη βάση προγραμμάτων και προτάσεων, για το μέλλον της χώρας.

Χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ακριβές και αξιόπιστο και ζήτησε απο τους πολίτες να το δυναμώσουν ώστε την επόμενη ημέρα να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων με μόνο στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση.

Μόνο έτσι, όπως είπε, θα μπορέσει να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος . «Οφείλουμε να εγγυηθούμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν μια καλύτερη ζωή απο τους γονείς του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, αναφέρθηκε σε κάποιους βασικούς τομείς του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, για τους αγρότες, την υγεία, την οικονομία. Ειδικότερα για τον αγροτικό τομέα είπε πως η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, περιλαμβάνει μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής, την σύσταση ενεργειακών κοινοτήτων αγροτών, την προστασία της αγροτικής γης κλπ.

Περιέγραψε ακόμη στην κατάσταση στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας και εξέφρασε την απορία του για τις πανηγυρικές δηλώσεις των κυβερνητικών βουλευτών, επειδή ανακοινώθηκε προεκλογικά κάτι το αυτονόητο: Η λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης ο υποψήφιος βουλευτής στην ανάγκη επαναφοράς του νόμου Κατσέλη, της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, για την αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τέλος, ζήτησε ισχυρή στήριξη στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να βγει ενισχυμένο στις εκλογές. Μόνο έτσι, όπως συμπλήρωσε, η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη ούτε μια ώρα. «Το ΠΑΣΟΚ είναι το γνήσιο πατριωτικό – σοσιαλιστικο κόμμα. Η χώρα ίσως σήμερα το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ», κατέληξε ο Πάνος Τρυφιάτης, καταχειροκροτούμενος.

agriniopress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ