2023-05-24 08:38:29
Φωτογραφία για Έγκριση μελετών και υποβολή πρότασης χρηματοδότησης, για δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού, προϋπολογισμού 329.436,40 €.

 



Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, την οποία εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σε συνεδρίαση της την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, έγινε αποδοχή της συμμετοχής και των αντίστοιχων μελετών, για υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση, συνολικού προϋπολογισμού 329.436,40 €......



Η πρόταση χρηματοδότησης είναι στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» με Κωδικό: 01 (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 241) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη για υποβολή προτάσεων και εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, είναι η ύπαρξη ώριμων μελετών. Δίχως ώριμες μελέτες, δεν υπάρχει χρηματοδότηση, δεν υπάρχει δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, δεν υπάρχει ανάπτυξη.

Αυτός ο δρόμος, της εκπόνησης μελετών στον Δήμο Ξηρομέρου, από το Σεπτέμβριο του 2019 έχει ανοίξει διάπλατα, το δείχνουν τα μετρήσιμα στοιχεία και η πραγματικότητα. Φαίνεται ότι είναι κεντρική επιλογή και πολύ σωστά πράττει η παρούσα δημοτική αρχή.


Η ανάπτυξη δεν διατάσσεται, ούτε έρχεται με ευσεβείς πόθους και ευχές, αλλά έρχεται με όραμα, με γνώση, με δουλειά,..... με μελέτες και με εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων.

Η μελέτη και η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά και περιλαμβάνει τα παρακάτω 3 υποέργα:

Υποέργο 1: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», προϋπολογισμού 307.426,40 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Υποέργο 2: «ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ “Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ξηρομέρου”», προϋπολογισμού 9.796,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Υποέργο 3: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ “Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ξηρομέρου"», προϋπολογισμού 12.214,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ