2023-05-24 08:28:20
Φωτογραφία για Η Microsoft ανακοινώνει επίσημα τη νέα ψηφιακή βοηθό των Windows 11

 



Η Microsoft ανακοινώνει επίσημα τη νέα ψηφιακή βοηθό των Windows 11, η οποία θα είναι ενσωματωμένη εντός των Windows 11 και διαθέσιμη να την ανοίξεις και να τη χρησιμοποιήσεις από την taskbar σε όλα τα apps. Στις εικόνες που ακολουθούν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα ψηφιακή βοηθό, που ονομάζεται Windows Copilot.



Θα είναι εκεί κάθε φορά που θα τη χρειαστείς και θα μπορεί να σου παρέχει μια περίληψη του περιεχομένου που βλέπεις στις εφαρμογές, να το ξαναγράψει ή ακόμη και να το εξηγήσει. Μοιάζει σαν το παράθυρο διαλόγου του Bing Chat και μπορείς να προβείς σε γενικής ερωτήσεις και γενικώς ό,τι αναζητάς σε μια μηχανή αναζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα αντικαταστήσει τη search bar που συναντάς στη taskbar των Windows 11. Αντίθετα έχει δικό της πλήκτρο, όπως είχε και η Cortana το δικό της χώρο στη taskbar στα Windows 10. Θα μπορείς επίσης να της ζητήσεις να αλλάξεις ρυθμίσεις στο PC.

Η Microsoft εδώ και μήνες ολόκληρους μιλούσε για το πως τα AI χαρακτηριστικά στα Windows θα αλλάξουν τον τρόπο που κάνουμε διάφορα πράγματα στο PC μας. Η εταιρεία ξεκινά τη δοκιμή του Windows Copilot τον Ιούνιο πριν αρχίσει να το κάνει διαθέσιμο στους χρήστες των Windows 11.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ