2023-06-21 12:40:04
Φωτογραφία για Λιάγκας για Ακρίτα: «Θα σας αποσύρω από τη λίστα ... - Θεωρώ ότι είναι λάθος σας και τα πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ »
Γιώργος Λιάγκας και Έλενα Ακρίτα σε έντονη κόντρα τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για την ομιλία της δεύτερης, η οποία τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει σε ποσοστά 35%.

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.

Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής και όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σας πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.


Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;

Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε. Έντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Έλενα Ακρίτα

Το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την απάντησή του. «Κακώς ασχοληθήκατε κυρία Ακρίτα μου αφού δεν με εκτιμάτε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αναλώνουν τον χρόνο τους με ανθρώπους που δεν εκτιμούν. Γιατί στενοχωρηθήκατε με έναν άνθρωπο που δεν εκτιμάτε και τον ειρωνεύεστε στις αναρτήσεις σας; Κάναμε κριτική μόνο για το 35% που είπατε και αν σας ενόχλησε να πω κι εγώ ότι μπορεί να έκανα ένα λάθος. Κατάλαβα εσφαλμένα και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό μόνο, ότι το 35% το είπατε για τις ερχόμενες εκλογές. Το είπατε γενικά ότι θα γυρίσετε στο 35% κι αυτό για μένα δύσκολο είναι. Έκανα κριτική σε αυτό που είπατε ότι 6 στους 10 καταψηφίζουν τον Μητσοτάκη και είπα ότι δεν σκεφτήκατε πως 8 στους 10 δεν ψηφίζουν τον Τσίπρα», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Με τους συνεργάτες μου κάνουμε μια λίστα στην αρχή της χρονιάς με ονόματα που θέλουμε καλεσμένους στην εκπομπή. Εγώ σας εκτιμώ πραγματικά και προφανώς είστε από τους ανθρώπους που θα ήθελα καλεσμένους. Δεν με θέλετε, καλώς. Τώρα, λοιπόν, από τη λίστα θα σας αποσύρω κι εγώ για να μη σας φέρνω σε δύσκολη θέση να λέτε συνέχεια όχι. Δεν θα σας ξαναπάρει κανείς συνεργάτης μου τηλέφωνο».

«Θεωρώ ότι είναι λάθος σας και τα πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που είπατε για τον Σαββόπουλο. Το πλήρωσε ο Τσίπρας. Είναι ένα από τα λάθη που έγιναν προεκλογικά η τόσο έντονη δήλωσε από εσάς. Να μην την πω τη γνώμη μου; Πιστεύετε ότι αν πάρετε 35% στις εκλογές εγώ θα στενοχωρηθώ; Ας πάρετε και 70%, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν ζω από τα κόμματα, δεν παίρνω κρατικό χρήμα ποτέ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «Τη Δημοκρατία να την δεχόμαστε και για μας και για τους άλλους, όχι μόνο για μας».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ