2023-07-15 17:00:03
Φωτογραφία για Η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον...
Την πιο ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της διανύει η δηµοφιλής παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Η ξανθιά καλλονή έχει δώσει όλη της την προσοχή στην κορούλα της, την οποία απέκτησε πριν από λίγους µήνες µε τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο ∆ανιά. Η λαµπερή παρουσιάστρια µιλά στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη πρώτη φορά για τη νέα της ζωή, τον θρησκευτικό γάµο, αλλά και τα επαγγελµατικά της σχέδια.

«Οι µέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. ∆ύσκολα και όµορφα µαζί. Η καθηµερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεµάτη, τόσο ήρεµη και ώριµη µαζί. Η φροντίδα ενός µωρού απαιτεί αφοσίωση και τη µέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ηµέρα. Πραγµατικά θαυµάζω όλες αυτές τις µαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθηµερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσω µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

H Ιωάννα Μαλέσκου λατρεύει την µπέµπα της, που είναι όλη η ζωή της: «Η µικρούλα µας είναι µόλις 2 µηνών και 6 ηµερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστηµα αυτό δεν εργαζόµουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ηταν σηµαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εµένα».

Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλει κάποια στιγµή να επιστρέψει δριµύτερη: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω επαγγελµατικά σε αυτό που πολύ αγαπώ να κάνω, σε µια συνθήκη που θα µου ταιριάζει. Βλέπω τα πράγµατα πολύ διαφορετικά πια και το διάστηµα που παρακολουθούσα τηλεόραση, χωρίς να συµµετέχω, µου έκανε καλό. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο στις 30/3/2023 στο δηµαρχείο της Ραφήνας. Οσον αφορά το αν θα κάνουν θρησκευτικό γάµο, η Ιωάννα Μαλέσκου λέει: «Ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγµή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάµο, µιας και επιλέξαµε να είναι µόνο για εµάς τους δύο (λόγω εγκυµοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούµαστε σε ρυθµούς που εξυπηρετούν εµάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ