2023-07-22 09:24:44
Φωτογραφία για Ο Τάκης Χατζής ως ειδικός συνεργάτης στην Ελεονώρα Μελέτη;

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στα καλύτερα του. Νέες εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς, υπάρχουσες αλλάζουν ριζικά, πρόσωπα μετακινούνται, και φαίνεται πως ο Ιούλιος, εάν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, θα τελειώσει με πολλές εκπομπές και συνεργάτες (τολμώ να πω και παρουσιαστές) να μην έχουν ανακοινωθεί. Πάμε τώρα στα νέα της ημέρας. Ποιο πρόσωπο, δημοσιογράφος, εντάσσεται με ειδικό ρόλο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, MEGA Καλημέρα;

Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πέραν των γνωστών πια προσθηκών του Στέφανου Κωνσταντινίδη και της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο στα ήδη υπάρχοντα, που θα έχει ειδικό ρόλο.

Πρόκειται για τον Τάκη Χατζή παρακαλώ, ο οποίος θα αναλάβει επι της ουσίας το κομμάτι της ενημέρωσης, όπως είχε αναλάβει στο πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Χριστίνα Κοραή, πριν φύγει από την εκπομπή λόγω μειωμένης διαρκείας, και φυσικά όπως κάνει τόσα χρόνια στην αντίπαλη εκπομπή, Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος.

Η ενημερωτική στήλη θα διαρκεί περίπου (εξαρτάται βέβαια από την επικαιρότητα) 15 λεπτά, θα ξεκινάει λίγο μετά τις 9:00 και φυσικά υπάρχει η θέληση να βγαίνει ακριβώς την ώρα που θα βρίσκεται απέναντι ο Δήμος Βερύκιος.

Να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο, ότι Τάκης Χατζής και Δήμος Βερύκιος είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, στο ραδιόφωνο του Alpha, ενώ πριν λίγα χρόνια εμφανίζονταν μαζί και στο Happy Day για το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Ο Τάκης Χατζής κάνει βέβαια και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpha, αλλά έχει και την δίκη του εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ONE Channel.

Μένει να δούμε καταρχήν αν η πληροφορία αυτή θα επιβεβαιωθεί, και αν προχωρούν ή ολοκληρώνονται οι συζητήσεις, ενώ εάν όντως προχωρήσει αυτή η νέα σύμπραξη, είναι ενδιαφέρον να δούμε το Χατζής vs Βερύκιος, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ