2023-07-22 13:11:35
Φωτογραφία για TIPS: ΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ...ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ!



 Υπάρχει ένας ιδιαίτερα απλός τρόπος να κάνεις το κινητό σου να φορτίσει πιο γρήγορα και φυσικά χωρίς να ασχοληθείς με καλύτερους φορτιστές. Ο λόγος για το airplane mode, ή αλλιώς λειτουργία πτήσης στα Ελληνικά,  η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να φορτίσεις το smartphone σου λίγο πιο γρήγορα.

Γιατί το τηλέφωνο φορτίζει πιο γρήγορα με το airplane mode;



Το airplane mode απενεργοποιεί όλες τις ασύρματες επικοινωνίες της συσκευής. Στη κανονική του κατάσταση, το smartphone προσπαθεί να μείνει συνεχώς συνδεδεμένο σε δίκτυο κινητής και Wi-Fi κάτι που καταναλώνει σημαντική ενέργεια από την μπαταρία.

Από τη στιγμή που είναι ενεργοποιημένο το airplane mode, η συσκευή δεν κάνει συγχρονισμό δεδομένων, δεν κατεβάζει για παράδειγμα δηλαδή ειδοποιήσεις που θα έχεις στα social media apps, emails και άλλα, αφού δεν είναι συνδεδεμένη στο internet.

Γενικώς χρησιμοποιούμε λιγότερο το smartphone μας στο airplane mode, λόγω και των περιορισμών που αυτό έχει, ενώ και η απουσία σύνδεσης με δίκτυα 4G/5G και Wi-Fi εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας που κάνουν τη συσκευή να φορτίζει  πιο γρήγορα.

Βέβαια η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και πρακτικά δεν έχει συνδεσιμότητα το κινητό. Από την άλλη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι δεν χρειάζεται ίντερνετ ή κλήσεις. Είναι κάτι σαν τη μέση οδό μεταξύ φόρτισης με κλειστή τη συσκευή και κανονική φόρτιση. Θα προτείναμε αυτού του είδους φόρτιση όταν έχουμε λίγο χρόνο για να φορτίσουμε όσο περισσότερο γίνεται και χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν γίνεται, μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας στο κινητό.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνθήκες καύσωνα στην ΕΡΤ ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνθήκες καύσωνα στην ΕΡΤ ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ