2023-08-17 10:54:45
Φωτογραφία για Μαρία Σαλμά: η αποχώρηση από την περιφέρεια, η νέα υποψηφιότητα, οι γκρίνιες και ο τσακωμός



Η Μαρία Σαλμά φαίνεται πως έκλεισε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμφιλοχίας, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση στις επόμενες ώρες από το περιβάλλον του δημάρχου Αμφιλοχίας. Παράλληλα, είναι ενδιαφέρον πόσοι εντός της παράταξης του Γιώργου Κατσούλα υποστηρίζουν αυτή την επιλογή, ενώ ήδη αρχίζουν να εκφράζονται γνώμες και γκρίνιες εντός του συνδυασμού.....



Το παρασκήνιο πίσω από τις γκρίνιες



Οι γκρίνιες μπορεί να υπάρχουν λόγω διαφορετικών συμφερόντων εντός της παράταξης Κατσούλα. Ορισμένα μέλη έχουν διαφορετικές προτιμήσεις για το ψηφοδέλτιο, ή μπορεί να αμφισβητούν την καταλληλότητα της Μαρίας Σαλμά για τη θέση. Επιπλέον, οι γκρίνιες μπορεί να αντικατοπτρίζουν εσωτερικές τάσεις αντιπαράθεσης, αναζητώντας τις αιτίες την απομάκρυνσης της Μαρίας Σαλμά από την Περιφέρεια.

Από δήμαρχος…κλητήρας

Η απόφαση της Μαρίας Σαλμά να πέσει χαμηλότερα στην ιεραρχία από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη στην υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος μπορεί να ερμηνευτεί ως ένδειξη της προτεραιότητάς της για τον συγκεκριμένο δήμο. Πιθανόν να θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο στις τοπικές υποθέσεις και ανάγκες, δημιουργώντας έτσι τη δυνατότητα να επηρεάζει άμεσα την τοπική πολιτική. Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν έντονο τσακωμό μεταξύ της Μαρίας Σαλμά και στενών συνεργατών του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο φόβος για την μη αποδοχή της υποψηφιότητας

Το μη τόσο θερμό κλίμα στην περιοχή μπορεί να αντανακλά τον αντίκτυπο της απόφασης της Μαρίας Σαλμά να υποβάλει υποψηφιότητα για δημοτικής συμβούλου αντί να συνεχίσει στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη και να θέσει εκ νέου υποψήφια για την περιφέρεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιδράσεις ή ανησυχίες από μέρους των πολιτών ή του πολιτικού συνδέσμου. Ενδέχεται επίσης να αντικατοπτρίζει πιέσεις ή εντάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της παράταξης Κατσούλα, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την υποδοχή της εν λόγω απόφασης από την τοπική κοινότητα.

aftodioikisi24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ