2023-08-17 12:17:58
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Μαρία Μπαρμπαρούση του Χρήστου, από το Μαχαιρά Ξηρομέρου.



Καλωσορίζω στο Συνδυασμό μας ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ‘’ την κ. Μαρία Μπαρμπαρούση του Χρήστου, από το Μαχαιρά Ξηρομέρου....  



Η κ. Μαρία είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και επί 30 χρόνια εργαζόταν στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες ιατρικές εξετάσεις ασθενών από όλη την Ελλάδα. 



Τα τελευταία χρόνια περνάει τον περισσότερο καιρό στο χωριό της, που αγαπά ιδιαίτερα , έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο βελανιδοδάσος, που αντικρύζει καθημερινά από το σπίτι της. 

Αγαπητή Μαρία σου εύχομαι Καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά σου, ώστε να βοηθήσεις το χωριό σου, που τόσο αγαπάς. 

Μαρία Χρ. Μπαρμπαρούση : 

Συντάσσομαι με τον κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους αξιόλογους συνεργάτες του γιατί είμαι πεπεισμένη ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί αυτή τη στιγμή να  ‘’πάει’’ ένα βήμα μπροστά, το Ξηρόμερο. 

Ο πρότερος έντιμος βίος  και η ακεραιότητά του ως ανώτατος Δικαστής με κάνουν να νοιώθω βέβαιη ότι θα διαχειριστεί τα του Δήμου υπεύθυνα και θα προστατεύσει τα συμφέροντα Δήμου και Δημοτών εφαρμόζοντας κανόνες και πρακτικές   χρηστής Διοίκησης, που τόσο ανάγκη έχει το Ξηρόμερο. 



Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου



               Αλέξανδρος Σάββας

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ