2023-08-24 18:33:49
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Κατάλαβε τι είπε; Πείτε μου τουλάχιστον ότι ζήτησε συγγνώμη»



Την ενόχλησή της θέλησε να εκφράσει η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή το επίμαχο σχόλιο της Αλεξάνδρας Δουβαρά στον αέρα της ΕΡΤ για τα θύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

«Αυτό ειπώθηκε όντως από τη δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε κάθε καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, αναδημοσιεύοντας το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δεν με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο για αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δεν γνωρίζουν εθνικότητα», συνεχίζει με αιχμηρότητα η παρουσιάστρια.

«Δεν θέλω να περιγράψω πώς νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δεν «ματώνω» ψυχές με τις λεπίδες του λόγου», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ