2023-09-04 17:56:50
Φωτογραφία για “Με πρόγραμμα στους πολίτες” : Η καμπάνια με περιοδείες του Σπύρου Ριζόπουλου.



 “Με πρόγραμμα στους πολίτες” ονομάζεται το νέο βήμα στην προεκλογική καμπάνια του Σπύρου Ριζόπουλου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου περιοδεύει ο ίδιος σε γειτονίες, σε χωριά και πόλεις και ενημερώνει τον κόσμο για το πρόγραμμα διακυβέρνησης του για την Ήπειρο.

Το εφικτό και ρεαλιστικό πρόγραμμα των Οριζόντων Ηπείρου αποτελεί αιχμή του δόρατος στη μάχη για την Περιφέρεια. Το σχέδιο του Σπύρου Ριζόπουλου είναι το σημείο υπεροχής έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της Περιφέρειας, για αυτό το λόγο έχει αναλάβει μαζί με τους υποψήφιους του να ενημερώσουν τους πολίτες γύρω από αυτό. Είναι ένα σχέδιο που θα σπρώξει την Ήπειρο μακριά από το τέλμα που έχει πέσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου περιόδευσε στα Ιωάννινα στις περιοχές


Ανατολή ,Κατσικά ,Μπάφρα ,Νεοκαισάρεια, Πεδινή,ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τις περιοχές Καρδαμίτσια ,Βουνοπλαγιά ,Μάρμαρα ,Σταυράκι ,Νεοχωρόπουλο.

Επόμενος σταθμός η Π.Ε. Θεσπρωτίας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Τον Σπύρο Ριζόπουλο συνόδευαν οι υποψήφιοι της Π.Ε. Ιωαννίνων Ιορδάνης Ιωαννίδης, Σπύρος Υφαντής, Σπύρος Καραμποϊκης, Ρέα Μπούνα, Γιάννης Δέρβας, Στέφανος Καραμούτσιος, Σοφία Κολιού, Αλέξανδρος Νικολάου, Σωτήρης Λέκκας, Δημήτρης Κλήμης, Μαγδαληνή Χαϊδού, Σπύρος Αθανασίου, Ειρήνη Παντελή, Γιάννης Γιώτης, Ρόζα Μπρούζου και Σπύρος Πεταλάς.


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ