2023-09-05 18:29:23
Φωτογραφία για Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.



 



        «Προτεραιότητα μας η ενίσχυση των δομών Υγείας στο νομό μας» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. 

 «Οφεϊλουμε να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες. Πρέπει να αναλάβουμε δράση ώστε η Αιτωλοακαρνανία  ο μεγαλύτερος νόμος της χώρας να αποκτήσει τις υπηρεσίες Υγείας που δικαιούται. Να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας και η εμπιστοσύνη των πολιτών στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού. 

Είχαμε μια  αποδοτική συνεργασία . Επισήμανα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πρώτος στόχος  η άμεση λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου του Αγρινίου ώστε να σώζονται ανθρώπινες ζωές. Ήδη προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη γιατρών που έχουν ανάγκη για την αποδοτικότερη λειτουργία τους τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Τέλος κοινός  στόχος και δέσμευση του Υπουργού η απρόσκοπτη λειτουργία και ενίσχυση της ΜΕΘ.


Στην πολιτική βρίσκομαστε για να δίνουμε λύσεις και να στεκόμαστε διπλα στους συμπολίτες μας. Με σχέδιο ,διεκδίκηση και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε στόχους και να ενισχύσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες. 

Η αγωνία των πολιτών είναι να δίνονται λύσεις. Η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και οι δυνάμεις όλων μας πρέπει να επικεντρωθούν στην στήριξη των υγειονομικών δομών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας».

 
 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ