2023-09-07 14:05:40
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΣΠ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ-Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Ενθουσιασμός, ενότητα, δυναμική, αποφασιστικότητα. Όλα όσα κυριάρχησαν στην πρώτη συνάντηση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αχαΐας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον Σπύρο Σκιαδαρέση.....



 Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Σκιαδαρέσης παρουσίασε τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, δίνοντας και επίσημα το σύνθημα έναρξης του προεκλογικού αγώνα, ενώ αμέσως μετά, οι Κατερίνα Σολωμού, Θανάσης Πετρόπουλος και Ανδρέας Γιαννακόπουλος, εστίασαν στους καίριους τομείς δράσης, της υγείας, του πρωτογενούς τομέα, της παιδείας, των υποδομών και της οικονομίας, αναδεικνύοντας το πολιτικό στίγμα και την ατζέντα της εν δυνάμει περιφερειακής Αρχής.

Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και ενημερώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα των περιοδειών, καθώς και για τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, εντός των επόμενων ημερών, στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

«Το ψηφοδέλτιό μας συγκροτείται από νέους, άφθαρτους ανθρώπους που υπηρετούν την πολιτική με καθαρή ματιά. Όραμά μας για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή αρχή είναι να υπηρετεί τους πολίτες κι όχι να αποτελεί το μακρύ χέρι του δήθεν «επιτελικού κράτους». Προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο, ιεραρχημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ανατρέψει την οικονομική και κοινωνική υστέρηση και να οδηγήσει την Δυτική Ελλάδα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει δρομολογηθεί ούτε ένα καινούργιο έργο.  Η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αναπτυξιακές δράσεις κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, με αδιαφανή και προκλητικό τρόπο. Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα. Θα νικήσουμε και θα πάμε την Περιφέρειά μας εκεί που της αρμόζει, αφήνοντας στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται. Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Στο τέλος της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκαν και υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλη της Ν.Ε. Αχαΐας του κόμματος, κατατέθηκαν προτάσεις από τους υποψήφιους.



Συνάντηση με τον πρ. πρωθυπουργό, βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου είχε το πρωί της Πέμπτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ο κ. Παπανδρέου αναγνωρίζοντας

τη δυναμική που αναπτύσσει η παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στη συλλογική προσπάθεια για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Δυτική Ελλάδα, αλλαγή που θα οδηγήσει σε υπερβατικές αξιόπιστες πολιτικές ανάπτυξης με προοδευτικό πρόσημο, με στόχο να οδηγηθεί η περιοχή σε ένα ασφαλές και βιώσιμο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου και τον διαβεβαίωσε πως όλη η ομάδα, ενωμένη, θα αγωνιστεί για μία ισχυρή και αυτόνομη Περιφέρεια που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις και στις ανάγκες των πολιτών της.

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ