2023-10-08 08:30:02
Φωτογραφία για Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είμαι έτοιμη να ξαναγράψω για την τηλεόραση»

 



Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (7-10) η Δήμητρα Παπαδοπούλου.



Η ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να γράψει και πάλι για την τηλεόραση.



«Είναι παράξενη εποχή. Έφυγε και η Μαίρη Χρονοπούλου που κλείνει μία ολόκληρη εποχή. Όλα είναι μια φλασιά, αυτό σκεφτόμουν. Η ζωή είναι ένα τρένο εικόνων που φεύγει. Λέω να χαλαρώσω λίγο με τη σάτιρα. Είναι δύσκολο πράγμα η σάτιρα, γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις πολύ επικαιρότητα»



Μιλώντας για το βιβλίο της «Ο έρωτας είναι παιχνίδι, μωρό μου» είπε πως το βιβλίο της είναι το μόνο που έχει μείνει από εκείνη «στον αέρα» τώρα.



«Σε ένα βαθμό είναι αρκετά βιογραφικό. Η ηρωίδα είναι μια κοπέλα που ζει στο Εξάρχεια όπου οι γονείς της ήθελαν να σπουδάσει αλλά εκείνη δεν ήταν αυτό. Όταν πήγε στον Πανεπιστήμιο ερωτεύτηκε. Ο έρωτας είναι μεγάλο σχολείο. Μετά από μια ηλικία εάν αναμετράσαι με την απόρριψη δεν είναι καλό. Δεν πρέπει να μασάς με το ‘’φτύσιμο’’ όταν μεγαλώνεις. Αν το αντικείμενο του πόθου σου δεν είναι συντονισμένο με εσένα, φοβάσαι πως φταις εσύ. Όταν τα χρόνια περνάνε, τότε καταλαβαίνει πως η αποδοχή είναι το ζητούμενο».



Όπως είπε, έχει ζήσει και η ίδια απορρίψεις στη ζωή της.



«Δεν ήταν συχνό φαινόμενο και έτσι όταν έγινε, έγραψε. Το καλό με εμένα ήταν πως μπορούσαν να κανιβαλίσω αυτό το κομμάτι και γελούσα. Πλέον έχω γίνει πιο καθωσπρέπει. Αρχικά έχω γίνει γυναίκα, βαφόμουν 2 ώρες πριν έρθω. Παλιά θεωρούσα πως αυτά τα κάνουν οι γυναίκες κότες. Έτσι μεγάλωσα...».



Αποκάλυψε πως μετά τους «Απαράδεκτους» που ο κόσμος την γνώριζε στον δρόμο, κόμπλαρε πολύ.

«Μπερδεύτηκα πολύ και δεν χάρηκα καθόλου τη επιτυχία τότε. Εγώ δεν πίστευα πως με αυτά που έγραφα θα μπορώ να βιοποριστώ. Στο σχολείο με πέταγαν έξω, όταν έκανα μια συγκεκριμένη πλάκα, και αργότερα η ίδια πλάκα μου έφερε λεφτά. Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο και με πήρε ο Μπέζος και μου είπε πως τον πήρε η μάνα του και τον ρώτησε ‘’πάντα έτσι θα παίζεις;’’. Μετά με πήραν από το κανάλι και μου είπαν μήπως να το αλλάξουμε αλλά δεν ήθελα ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης»



Τέλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, είπε πως πρέπει να κάνουμε focus στη θετική ενέργεια και έστειλε το δικό της μήνυμα στη μυθοπλασία.



«Θέλω να πω στη μυθοπλασία να σταματήσουμε λίγο με τη βία γιατί ό,τι βλέπουμε γινόμαστε. Πρέπει να έχουμε λίγο τρυφερότητα και ρομαντισμό. Είμαι έτοιμη να ξαναγράψω για την τηλεόραση».



 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ