2023-11-26 09:25:01
Φωτογραφία για Εκκίνηση ξανά για το TractioN... - Τι ώρα θα παίζει;



Εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή.

Οι τηλεθεατές του Star καλούνται να… επιβιβαστούν στο TractioN, την πιο γρήγορη, δυναμική και καλύτερα ενημερωμένη εκπομπή αυτοκινήτου στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του, παίρνουν θέση στη γραμμή της εκκίνησης για μια συναρπαστική και απρόβλεπτη διαδρομή. Για ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στον κόσμο της αυτοκίνησης, όπου τίποτα και ποτέ δεν μένει στάσιμο.

Το TractioN έχει καταξιωθεί ως η κορυφαία εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα αλλά και ευρύτερα την κουλτούρα και κυρίως τη θαυμαστή τεχνολογία των μηχανοκίνητων.

Οι Κώστας και Μάνος Στεφανής, όπως και σύσσωμη η ομάδα του TractioN πιστεύουν ακράδαντα ότι το... «γκάζι» είναι μια ανθρώπινη ιδιότητα, είναι μέρος της χαράς της ζωής, φυσικά μαζί με τη φροντίδα για το περιβάλλον και πάνω από όλα την ασφάλεια όλων μας στους δρόμους.

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 7η σεζόν το TractioN ξεκινά ένα καινούργιο ταξίδι, γεμάτο εκπλήξεις, γνώση αλλά και ψυχαγωγία. Και οπωσδήποτε με πάθος για τα μηχανοκίνητα, πάθος το οποίο η εκπομπή μοιράζεται με τους τηλεθεατές σταθερά κάθε Κυριακή στις 14:10. Φυσικά, μόνο μέσα από τη συχνότητα του Star!

Δείτε το trailer της Πρεμιέρας του TractioN : https://youtu.be/3qCt18xJPqU

Τι θα δούμε στην 1η εκπομπή

Tο TractioN, η καλύτερη και... ταχύτερη εκπομπή αυτοκινήτου της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει στη μικρή οθόνη, φυσικά μέσα από τη συχνότητα του STAR! Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του ξεκινούν την κούρσα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, γύρω από το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα -ή, μάλλον- γύρω από οτιδήποτε έχει ρόδες, γκάζι και μπορεί να προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Με θεματολογία απευθείας από την πρώτη γραμμή της καυτής μηχανοκίνητης επικαιρότητας, της τεχνολογίας και των κατακτήσεων, που σημειώνονται σε όλο τον κόσμο γύρω από την οδική ασφάλεια, το TractioN υπόσχεται να μοιραστεί με τους τηλεθεατές συναρπαστικές στιγμές, με πλούσιο και... απρόβλεπτο θέαμα.

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν συμπίπτει με μια πολύ σημαντική επέτειο: Το TractioN συμπληρώνει 25 χρόνια τηλεοπτικής ζωής! Και για να γιορτάσει τα γενέθλια της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής αναθέτει στην ομάδα του μια πολύ ξεχωριστή αποστολή, που αφορά σε ένα κυνήγι θησαυρού! Όμως, ο θησαυρός δεν είναι καθόλου αυτό που θα φανταζόταν ο καθένας! Άλλωστε, θεμελιώδες στοιχείο του TractioN, από την πρώτη ημέρα της προβολής του πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, ήταν η έκπληξη και το απροσδόκητο. Γι' αυτό μείνετε μαζί μας, γιατί τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ VW AMAROK - ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: Το επιβλητικό αλλά και πολυτάλαντο VW AMAROK μεταφέρει το TractioN στον κόσμο του SUP ή αλλιώς της όρθιας σανιδοκωπηλασίας! Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη στεριά και στη θάλασσα, αλλά και ανάμεσα στο σπορτίφ και ρωμαλέο γερμανικό pickup και τη σανίδα του SUP, είναι ο πολυπρωταθλητής στο συγκεκριμένο θαλάσσιο σπορ, Γιώργος Φράγκος. Ένας σπουδαίος αθλητής, ο οποίος, παράλληλα, είναι πολύπειρος, όχι μόνο στο... κουπί και την ισορροπία πάνω στα κύματα, αλλά και στο VW AMAROK. Ως ευτυχής κάτοχος του μοντέλου, επί σειρά ετών, ο Γιώργος Φράγκος ανταλλάσσει απόψεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του VW AMAROK με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή. Μια εκ βαθέων εξομολόγηση, για το πώς ένας κορυφαίος αθλητής έγινε αχώριστος με ένα εξίσου χαρισματικό όχημα.

➢ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ: Το TractioN ταξιδεύει στο Μόναχο της Γερμανίας και μεταδίδει απευθείας εικόνες από το σημείο όπου

χτυπάει η καρδιά της σύγχρονης αυτοκίνησης! Δεκάδες νέα μοντέλα, τολμηρά και φουτουριστικά σχεδιαστικά, πρωτότυπα, καθηλωτικά σχήματα και αξιοθαύμαστες ιδέες, παρελαύνουν μπροστά από την κάμερα του TractioN. Και, όπως χαρακτηριστικά λέει ο Κώστας Στεφανής, οι εκθέσεις αυτοκινήτου άλλαξαν δομικά μετά από την πανδημία της COVID-19, το πάθος όμως παραμένει αναλλοίωτο!

➢ YAMAHA MT07: Ο Θανάσης Χούντρας οδηγεί τη συγκλονιστική YAMAHA MT07, μια «γυμνή» street-fighter, μια μοτοσικλέτα που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις, τη συμπεριφορά στο δρόμο αλλά και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της. Στην τελευταία και καλύτερη εκδοχή της, η YAMAHA MT07 ξεχωρίζει από οποιαδήποτε ανταγωνίστριά της στην αγορά, χάρη στη χαρακτηριστική εμπρόσθια όψη της σε σχήμα «Υ», τον προβολέα τεχνολογίας LED και τη νέα οθόνη TFT 5 ιντσών. Μια πραγματική δίτροχη καλλονή!





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ