2023-11-30 15:30:01
Φωτογραφία για Έτσι θα είναι το ανανεωμένο  Survivor στον ΣΚΑΪ



Τα «όπλα» στη «φαρέτρα» του Ατζούν Ιλίτζαλι όσον αφορά στο νέο Survivor και πως θα σταθεί αυτό απέναντι στην επέλαση της ελληνικής μυθοπλασίας είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που επιστρέφει στην κλασσική του μορφή στη συχνότητα του ΣΚΑΪ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου του 2024.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο νέος κύκλος επιστρέφει στην κλασσική του μορφή με «Διάσημους» και «Μαχητές». Και ενώ ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης πιέζεται όσον αφορά στη δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ «Διάσημων», χιλιάδες υποψήφιοι «Μαχητές» συνωστίζονται στα γραφεία της Acun Medya στο Μαρούσι προκειμένου να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το  reader εξετάζονται μεγάλες αλλαγές στα αθλήματα, στις διαδικασίες ασυλίας και αποχώρησης αλλά και στα έπαθλα ώστε να τονωθεί το παιχνίδι συγκινώντας και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Το Survivor επιστρέφει μετά από μια μάλλον κακή χρονιά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς η «All Star» εκδοχή ήταν αυτή που σημείωσε τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με όλους τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα υπάρχει κρίσιμη σύσκεψη για το νέο Survivor μεταξύ στελεχών της Acun Medya και του ΣΚΑΪ.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ