2024-01-16 08:20:54
Φωτογραφία για Maestro - Τσορτέκης: «Αν ο Παπακαλιάτης είπε πως ο ‘’Χαράλαμπος’’ θα επιστρέψει, τότε…»

 



Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη για το Maestro, τα γυρίσματα και... προέβη σε μία αποκάλυψη.

Απαντώντας στο εάν η επιτυχία ήρθε αργά, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα τα πράγματα συμβαίνουν όταν πρέπει να έρθουν. Δεν υπάρχει κανένα ‘’αχ’’ για την αναγνώριση που ήρθε από την τηλεόραση, μόνο ικανοποίηση. Από την πρώτη στιγμή έως σήμερα».



Όπως είπε, στις πρώτες του δουλείες δε ζητούσε χρήματα αλλά ούτε του έδιναν.



«Αυτό που κάνει ο καλλιτέχνης στη σκηνή δεν μπορεί να αποτιμηθεί. Δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο. Επειδή με τραβούσε αυτή η δουλειά, φρόντιζα να έχω τα της επιβίωσης μου λυμένα από αλλού. Δεν έχω σηκώσει ποτέ τηλέφωνο για να διεκδικήσω έναν ρόλο. Με έπιανε αγωνία για το αν θα κατάφερνα να ανταποκριθώ».



Σχετικά με το «Maestro», είπε:

«Το να φιλοξενείται το ‘’Maestro’’ στο Netflix είναι μία διάκριση πολύ σημαντική για όλους μας. Αν ο Χριστόφορος είπε πως ο ‘’Χαράλαμπος’’ θα επιστρέψει και τη β’ σεζόν της σειράς, ε τότε θα γίνει».

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς είπε:



«Στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, που έπρεπε να μείνω μέσα στο νερό, με βαρίδια, επί μια ώρα, και να παίρνω οξυγόνο από τους δύτες. Τεχνικά, ήταν μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω κάνει».



Όπως είπε, έχει χρόνο για προσωπική ζωή και δήλωσε πως ήταν παρών στο μεγάλωμα των παιδιών μου και εκείνα δεν αντιδρούν άσχημα στην ξαφνική δημοσιότητα.

Τέλος, μίλησε για την παράσταση που ανεβάζει στο θέατρο, το «Underground», και για τη «συνάντηση» του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο «10».



«Μιλάει για τη ζωή των ανθρώπων αλλά μέσα από παθιασμένες και ουσιαστικές σχέσεις».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ