2024-02-01 08:35:02
Φωτογραφία για ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Μας συστήνονται οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής σειράς του Alpha

 



Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στην Avant Première του 1ου επεισοδίου της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha, «Ο Σκαραβαίος», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00 και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Γιάννης Τσορτέκης (Μάρκος Αλεξίου /Σκαραβαίος): Ο Σκαραβαίος είναι για μας μια ωραία στιγμή. Αγαπάμε πολύ τη σειρά, το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.



Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης Πριόβολος): Ο Μάκης ανήκει στην ομάδα του Μάρκου/ Σκαραβαίου. Ο ρόλος είναι συγκινητικός. Είναι ένας κλειστός χαρακτήρας ο οποίος δεν ανοίγεται πολύ εύκολα, καθηλωμένος σε ένα αμαξίδιο λόγω ενός ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας. Είναι ένας κλειστός τύπος που σιγά σιγά θα δούμε κι άλλες πλευρές του.



Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα Κωνσταντίνου): Είναι μια δουλειά που την περιμένουμε με λαχτάρα. Την πιστέψαμε όλοι από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε τα σενάρια. Υποδύομαι την Ιατροδικαστή και νομίζω ότι, μετά από αυτό το ρόλο, όταν βλέπω ταινίες δεν θα με τρομάζει τίποτε!



Θοδωρής Κατσαφάδος (Δημήτρης Κωνσταντίνου): Υποδύομαι τον πατριό του πρωταγωνιστή, του Μάρκου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά για το ρόλο. Αλλά μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ στη δουλειά μου τόσο «φρικτό» άτομο.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα Ρούσσου): Είναι ψυχολόγος- εγκληματολόγος. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου γιατί ψάχνει το δεύτερο επίπεδο σε ό,τι συμβαίνει και μπορεί να αποκρυπτογραφεί συμπεριφορές.



Ιάσωνας Παπαματθαίου (Λέανδρος): Υποδύομαι τον πρώτο κακό της σειράς. Έχει να κάνει με γυναικοκτονία κι άλλα πολλά. Είναι πολυεργαλείο ο «κακοποιός» που υποδύομαι.



Χρήστος Πλαϊνης (Λαμπίρης): Εξαιρετική παραγωγή, εξαιρετικοί συνεργάτες. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή μου τη συμμετοχή.



Σταύρος Στάγκος (σκηνοθέτης): «Ο Σκαραβαίος» αποτελεί μια καινούργια πρόταση. Είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής η οποία λύνει σε κάθε επεισόδιο ένα έγκλημα αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η ιστορία των κεντρικών ηρώων, ειδικά του κεντρικού ήρωα, του Σκαραβαίου/Γιάννη Τσορτέκη η οποία τρέχει από πίσω.





Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uhhbGmkzvX4



Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…



Ο Σκαραβαίος - Πρεμιέρα Κυριακή 04 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον Alpha!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ