2024-04-06 22:51:26
Φωτογραφία για Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι για το αδιοίκητο στον ΟΣΕ
Με κινητοποιήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα αποφάσισαν να απαντήσουν στο ...αδιοίκητο του ΟΣΕ οι σιδηροδρομικοί. 

ethnos.gr

Οι εργαζόμενοι στο πρόσφατο συμβούλιο που πραγματοποίησαν αποφάσισαν να ξεκινήσουν σειρά δράσεων καθώς αυτή τη στιγμή στον Οργανισμό, φαίνεται ότι ο χρόνος έχει «παγώσει» και καμία απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί.

Αιτία το γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΟΣΕ δεν είναι σε θέση ούτε να συνεδριάσει πόσο μάλλον να λάβει σοβαρές αποφάσεις καθώς εκτός του γεγονότος ότι παραμένει χωρίς πρόεδρο από πέρυσι μετά την παραίτηση του Σπύρου Πατέρα ύστερα από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, πλέον έμεινε και χωρίς αντιπρόεδρο καθώς παραιτήθηκε και η Ουρανία Σιαγιάκου.

Αποτέλεσμα είναι έργα να μην προχωρούν καθώς, ενώ οι αρμόδιοι υπάλληλοι να διστάζουν ακόμα και να βάλουν την υπογραφή τους σε αποφάσεις. Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι πήραν την απόφαση κινητοποιήσεων ύστερα από τη σχετική εισήγηση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Οργανισμού, Θανάση Λεβέντη. Την απόφασή τους αυτή στηρίζουν όλοι οι συνάδελφοί τους εργαζόμενοι στο σύνολο των μέσων σταθερής τροχιάς.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ