2024-04-12 09:45:28
Φωτογραφία για Επιστρέφει σε κανάλι-έκπληξη το «Κάτι Ψήνεται» – Ποιου ριάλιτι τη θέση παίρνει;
Το ριάλιτι μαγειρικής και φιλοξενίας «Κάτι ψήνεται» αγαπήθηκε πολύ από την εποχή που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2009 στον ALPHA χωρίς παρουσιαστή, έχοντας μόνο το voice over του Γιώργου Χατζηπαύλου ως το 2019 που σταμάτησε να προβάλλεται. Η εκπομπή αναβίωσε το 2021 με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τίτλο «Κάτι ξαναψήνεται» όμως άντεξε στον ΣΚΑΪ μόνο μία σεζόν παρότι πήγε πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης.

Με τον ΣΚΑΪ να ρίχνει ξανά από τη νέα σεζόν όλη του την προσοχή στα ριάλιτι, η ιδέα για να επανακάμψει για δεύτερη φορά το «Κάτι ψήνεται» φαντάζει ιδανική. Εξάλλου η εταιρεία παραγωγής του έχει τα δικαιώματα της εκπομπής και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο κανάλι θέλει, όπως μετέφερε στο ρεπορτάζ του στη Super Kατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Εξάλλου είναι ένα ριάλιτι χωρίς σκηνικά και στούντιο αφού τα γυρίσματα γίνονται σε 5 διαφορετικά σπίτια παικτών. Έχει μάλιστα αποδειχτεί στο παρελθόν ότι μπορεί να σταθεί και χωρίς παρουσιαστή, μόνο με έναν εκφωνητή να συμπληρώνει τις ατάκες στις συζητήσεις των 5 παικτών.

Με το My Style Rocks να μην επιστρέφει τη νέα σεζόν, το Κάτι ψήνεται θα ήταν ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού, με ένα κοινό σταθερό, χαμηλό μπάτζετ και χωρίς το άγχος να βρεθεί ο κατάλληλος παρουσιαστής.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ