2024-04-30 11:41:39
Φωτογραφία για Η Αλίκη στην χώρα των πτωμάτων  η νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό Σουσού για το νέο σήριαλ που ετοιμάζει.

Αρχικά ανέφερε: «Μας δόθηκε πολύ παλιά να κάνουμε την Ανατομία ενός εγκλήματος που ήταν πραγματικές ιστορίες. Αυτό συνεχίστηκε μετά, με διαλείμματα, αλλά 30 χρόνια με αυτό ασχολούμαι».

Και πρόσθεσε: «Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο. Γιατί; Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες. Παντρεύονταν χωρίς να αγαπιούνται, οι άντρες τις έβαζαν να δουλεύουν, τις χτυπούσαν, μέθαγαν, έδερναν τα παιδιά τους και η υποταγμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, αν έφευγε, δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, δουλεύουν, έχουν άποψη, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει. Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία, οι γυναίκες έχουν αλλάξει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουν επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής άνθρωποι που έχουν καταγγελθεί για κακοποίηση. Κάποιοι άλλοι έγιναν αστρολόγοι. Μακάρι το Metoo να μην ξεχαστεί, τώρα έχει ξεχαστεί».

«Θα κάνω μια μίνι σειρά, 8 κεφαλαίων και μία άλλη σειρά που θα λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη” ή “Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων”», τόνισε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ