2024-05-16 10:03:38
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι (SPOILER) : Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός! - Τον σκοτώνει η Άννα;
Άκρως συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης, κανονίζει μία μυστική συνάντηση με τον Δημήτρη, κατά τη διάρκεια της οποίας τον πυροβολεί πισώπλατα με δύο σφαίρες, καθώς φανερώνεται ότι είναι συνεργάτης του αρχηγού της μαφίας που έχει βάλει στο στόχαστρό του τον εισαγγελέα Μαρκέτο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δυστυχώς, τα χτυπήματα είναι πολύ σοβαρά και ο Δημήτρης καταλήγει νεκρός. Μερικές ώρες αργότερα, ενώ ο άντρας δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, ο Ιάσονας ο οποίος συνεργάζεται επίσης με την ίδια επικίνδυνη σπείρα, στέλνει ένα μήνυμα στον Ανδρέα, ζητώντας του να πάει σε έναν κάδο απορριμμάτων. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος φτάνει εκεί και αντικρίζει ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το άψυχο κορμί του καλύτερού του φίλου βρίσκεται μέσα στον κάδο. Αμέσως, οργή και θλίψη Κατακλύζουν τον Ανδρέα, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Δημήτρης είναι νεκρός. Μάλιστα, ορκίζεται να βρει και να τιμωρήσει τον ένοχο. Χωρίς να χάσει χρόνο, καλεί κλιμάκιο της Αστυνομίας και λίγο αργότερα μεταφέρεται η σορός του Δημήτρη για νεκροψία.


Συγχρόνως, ο ίδιος αναλαμβάνει και τον δύσκολο ρόλο να ανακοινώσει αυτή τη σοκαριστική είδηση στους συγγενείς του εισαγγελέα. 0 πρώτος που μαθαίνει για τον θάνατο του Δημήτρη είναι ο Σπύρος, ο οποίος καταρρέει στο άκουσμα των τραγικών νέων. Τον ίδιο πόνο αισθάνεται και ο Γεράσιμος, ο οποίος ενημερώνεται για τον χαμό του εγγονού του, καθώς και ο Θόδωρος, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδελφός του δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Τέλος, η Άννα ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της είναι νεκρός και ξεσπά- ει σε λυγμούς, ενώ ταυτόχρονα ένας νέος εφιάλτης αρχίζει για εκείνη. Παράλληλα, η δολοφονία του Δημήτρη συγκλονίζει όλα τα οικεία πρόσωπα της οικογένειας, καθώς κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι μετά τον διαρκή αγώνα που έδινε για να καταπολεμά το έγκλημα τελικά δολοφονήθηκε

Πηγή mytv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ