2012-07-03 14:55:30
Φωτογραφία για Τους τσάκωσε στα πράσα το ΣΔΟΕ...Αλβανικά λεωφορεία έκαναν δρομολόγια Ελλάδα Αλβανία χωρίς να κόβουν εισιτήρια...
Μπλόκο του ΣΔΟΕ σε αλβανικά λεωφορεία...Σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο.

Τους τελευταίους μήνες, μέσα από οργανωμένες επιχειρήσεις των ελληνικών διωκτικών αρχών αποδεικνύεται ότι τελικά πολλά ύποπτα συμβαίνουν με τα αλβανικά λεωφορεία. Από την τελευταία επιχείρηση του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε πως ακόμη και το εισιτήριο ήταν είδος πολυτελείας.

«Λαυράκι» έβγαλαν μεταμεσονύχτιες έρευνες του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα. Στη χώρα μας κινούνται εκατοντάδες αλβανικά λεωφορεία, υπό θολό καθεστώς, σύμφωνα με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου, τα οποία κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Άνδρες του ΣΔΟΕ που έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Αγρινίου-Ιωαννίνων, μετά από έλεγχο ανακάλυψαν ότι σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο, παρακρατώντας ταυτόχρονα τον ΦΠΑ και αποκρύπτοντας τον φόρο εισοδήματος.

Το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει τους ελέγχους εν όψει της θερινής περιόδου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ