2012-07-03 16:42:05
Φωτογραφία για ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΪΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Φημολογίες και σενάρια έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες από την Κύπρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ίσως ασχοληθεί με δύο περιπτώσεις παικτών από την Μεγαλόνησο και πρόκειται για τους Εφραίμ και Αϊλτον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν προς τα έξω φημολογίες, σενάρια αλλά και πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που μπορεί ν' απασχολήσουν τον Ολυμπιακό από την Κύπρο. Στο παρελθόν άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν καταπιαστεί με διάφορες περιπτώσεις παικτών από το νησί της Αφροδίτης.

Βάσει φημών, σεναρίων αλλά και... διαρροών από την Κύπρο οι νταμπλούχοι Ελλάδας ενδέχεται να κοιτάξουν τον μέσο της Ομόνοιας Γιώργο Εφραίμ και τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Αϊλτον. Πρέπει να τονιστεί πάντως ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση περί αυτού από καμία πλευρά.

Ο Εφραίμ θεωρείται ένας από τους πολύ καλούς Κύπριους παίκτες και κοστολογείται με 700 χιλ. ευρώ. Σχετικά με τον Αϊλτον τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Γι' αυτόν απαιτούνται από 1,5 μέχρι 2 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση η de Villota!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε κρίσιμη κατάσταση η de Villota!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ