2012-07-04 19:10:53
Φωτογραφία για “Δε φταίει αυτός που βίασε αλλά ο καταγγέλων;”
Με παρέμβασή του στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο στο Αθλητικό Metropolis o Μπάμπης Αποστολίδης εξήγησε και πάλι τους λόγους που κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τον πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο αεροδρόμιο την περασμένη Δευτέρα. «Τι λέει το πόρισμα; Ότι λείπουν 50 χιλιάδες ευρώ από τα εισπραχθέντα ενός αγώνα, λέει πόσα έχουν δοθεί για αμοιβές μανατζαρέων, για δάνειο σε εργαζομένους που δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι εισπράχθηκαν και άλλα.

Ας πάψουν να κάνουν κακοδιαχειρίσεις για να μην υπάρχουν κάποιοι να σκαλίζουν τα κάρβουνα. Δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να μάθει τι γίνεται; Δε φταίει αυτός που έκανε το βιασμό, αλλά ο καταγγέλλων; Υπάρχει παράκρουση. Όταν είμαι μέτοχος σε μια εταιρία και δίνω εντολή ελέγχου από την επιτροπή διαφάνειας και ανακαλύπτω ότι αυτός που διοικεί δεν τα πάει καλά και τον ξαναδιορίζω δ.σ., φαλκιδεύω τα δικαιώματα του μετόχου. Αυτό στα νομικά λέγεται απιστία», είπε αρχικά.


Στο ερώτημα γιατί έκανε τώρα τη μηνυτήρια αναφορά και όχι νωρίτερα τόνισε:

«Τώρα το πήρα. Πριν 4 εβδομάδες το πήρα, ήταν απανωτές εκλογές και δεν το κατέθετα, γιατί θα μου έλεγαν ότι έχω και πολιτικό κίνητρο. Οποτεδήποτε και να το κατέθετα θα έλεγαν το ίδιο. Καθ θα σας αποκαλύψω ότι το πόρισμα αυτό και η μηνυτήρια αναφορά έχει τεθεί υπόψη και του κ. Σαββίδη, όχι για να τον αποτρέψει αλλά για να ξέρει τι του γίνεται, θα ήταν απάτη αν του το κρύβαμε.

Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρει, ό,τι και να γίνει. 9 με 11 το πρωί τη; Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ήμουν με το αεροδρόμιο με τον κ. Σαββίδη. Όταν ο Καμπάνης μου ανέθεσε την εντολή να τον εκπροσωπήσω, το ενδιαφέρον του Σαββίδη δεν υπήρχε. Έγινε η πρόταση από τον κ. Καμπάνη, μετά μπήκε στο παιχνίδι ο κ. Σαββίδης και επροτιμήθη και καλώς γιατί έτσι έκρινε η διοίκηση και σωστά.

Παραμένω ΠΑΟΚτσής και θα παραμείνω με αυτό τον τρόπο. Ποτέ δεν υπήρξα δικηγόρος του ΠΑΟΚ και όποτε υπερασπίστηκα τον ΠΑΟΚ δεν πήρα ποτέ αμοιβή, ενώ υπάρχουν πολλές αμοιβές δικηγόρων στο παρελθόν και το γνωρίζετε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω τον καραγκιόζη».

Στο ερώτημα τι ακριβώς του είπε ο Ιβάν Σαββίδης είπε:

«Ο Σαββίδης μου είπε δεν με ενδιαφέρουν πόσα έχουν κλέψει, εγώ τον ΠΑΟΚ θα τον πάρω. Αυτό μου είπε. Δεν το ήξερε το πόρισμα και μάλιστα αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς είναι στο γραφείο του. Εμένα η δουλειά μου τέλειωσε, δε στρέφομαι κατά κανενός ανθρώπου, ένα πόρισμα κατέθεσα και είπα ας βρουν την άκρη. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι όμηρος τέτοιων προβλημάτων ή να έρχεται οποιοσδήποτε και να του λέει θα κάτσεις να χάνεις, γιατί σε κρατάω».

Τέλος, στο γιατί επέλεξε δημοσιογράφους από το Αθλητικό Metropolis και το Metrosport για να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώπιον του εισαγγελέα εξήγησε:

«Έβαλα μάρτυρες εσάς και δε σας ρώτησα, γιατί είστε καθαροί. Θα υπήρχε μορφή καθοδήγησης αν σας έπαιρνα τηλέφωνο πιο πριν. Επειδή είστε καθαροί, δε σας πήρα καν τηλέφωνο. Έγραψα ότι είναι χρήσιμο θα είναι να εξεταστούν κι αυτοί. Αν υπάρχουν αδικήματα υπάρχει κι άλλο. Γιατί αυτοί που τα ξέρανε δεν τα έβγαζαν στην επιφάνεια;", ολοκλήρωσε.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωτιά στη Ρόδο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωτιά στη Ρόδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ