2012-07-04 21:08:39
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στο Ρέντη για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, στο προπονητήριο του Ρέντη, έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές μας έπιασαν δουλειά με αρκετή διάθεση.

Οι παίκτες που έδωσαν το παρών, στην πρώτη αυτή προπόνηση ήταν οι εξής: Μιραλάς, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Ντιελνά, Παπάζογλου, Αμπντούν, Φέισα, Βλαχοδήμος, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Σιόβας, Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Καραγκούνης, Ντιόγκο, Τάτος, Μανωλάς.

Απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Χολέβας. Πέραν αυτών, απουσίασε και ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί¸ προκειμένου να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατόν από τον τραυματισμό που υπέστη κατά την παρουσία του στο Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας, με την εθνική Ελλάδας.


Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το χορτάρι του προπονητηρίου του Ρέντη λίγο μετά τις 19:10. Άρχισαν το πρόγραμμά τους με ένα ελαφρύ τρέξιμο και συνέχισαν κάνοντας διατάσεις. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρακολουθούσε διαρκώς όλα όσα έκαναν οι παίκτες, με τους συνεργάτες του και τους γυμναστές να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά και να δίνουν οδηγίες.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Το πρώτο κρατούσε με πάσες την μπάλα στον αέρα, πάνω από χαμηλό φιλέ. Το δεύτερο έπαιζε «κορόιδο» και το τρίτο έκανε χαμηλές πάσες με σπριντ. Τα γκρουπ άλλαζαν, ώστε όλοι οι παίκτες να κάνουν όλες τις ασκήσεις.

Ξεχωριστά γυμνάζονταν οι τερματοφύλακες, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη και του Κάρλος Πιρές. Οι τέσσερις «άσοι» του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις και ο Βασίλης Αλεξούδης είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να προπονήσει τους νέους παίκτες του.

Από το πρόγραμμα δεν έλειψε και το δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν αρχικά σε δύο γκρουπ. «Κίτρινοι» και «κόκκινοι» έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο, με τον Μέγιερι και τον Κάρολ να κάθονται κάτω από τα δοκάρια. Οι υπόλοιποι, οι «μπλε», έκαναν ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων, με τον Δασκαλάκη και τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια οι «μπλε» πήραν τη θέση των «κόκκινων», ενώ άλλαξαν και οι τερματοφύλακες.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε όπως άρχισε. Ελαφρύ τρέξιμο, διατάσεις και μία μικρή ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ προς τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές μας θα γυμναστούν αύριο το απόγευμα στις 19:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ