2012-07-04 22:03:03
Φωτογραφία για Ήθελε πολυτελή γάμο στην Καραϊβική και την πάτησε...
Ένας κολομβιανός έμπορος ναρκωτικών, το όνομα του οποίου κατά περίεργο τρόπο είχε καταχωρηθεί στους θανόντες στο εθνικό ληξιαρχείο, είχε την κακή ιδέα να... παντρευτεί με κάθε επισημότητα, κάτι που επέτρεψε στην αστυνομία να τον συλλάβει την ώρα του γάμου του, ανακοίνωσε η κολομβιανή αστυνομία.

Μπροστά στα μάτια των 150 έκπληκτων καλεσμένων του, ο Καμίλο Τόρες, γνωστός με το υποκοριστικό "Ψεύτης", συνελήφθη μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφότου είχε περάσει τη βέρα στο χέρι της μνηστής του, στη διάρκεια της μεγαλοπρεπούς γαμήλιας τελετής σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κολομβιανό νησί Μουκούρα της Καραϊβικής.

Ο γαμπρός δεν επέλεξε ένα διακριτικό γάμο, αλλά δαπάνησε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια πέσος (1,4 εκατομμύριο δολάρια) για να προσφέρει στους καλεσμένους του μια ολόκληρη εβδομάδα αναψυχής σε αυτό το νησί, που βρίσκεται στο τουριστικό αρχιπέλαγος του Σαν Μπερνάρντο.

Πρώην επικεφαλής μιας ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης, ο έμπορος αυτός είχε συλληφθεί πρώτη φορά το 2008 στο πλαίσιο έρευνας για συγκρουσιακές σχέσεις με το δικαστικό χώρο.

Απελευθερώθηκε την επόμενη χρονιά και εξαφανίστηκε στη ζούγκλα, παρά την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου με την οποία ανακαλούσε την απελευθέρωσή του, για να υπηρετήσει τους "Ουραμπένιος", μια από τις πιο εγκληματικές και πιο επικίνδυνες συμμορίες της Κολομβίας.

Αμερικανικό δικαστήριο στη Φλόριντα είχε ζητήσει, επίσης, την έκδοσή του στο πλαίσιο έρευνας για τη διακίνηση κοκαΐνης στις ΗΠΑ μέσω της κεντρικής Αμερικής.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύπρος: Εξαιρετική Προεδρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κύπρος: Εξαιρετική Προεδρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ