2012-07-04 22:49:04
Φωτογραφία για Η απάντηση στον κομπλεξικό Κάμερον
Αποστομωτική είναι η απάντηση που επεφύλασσαν στα social media για τους Βρετανούς, μετά το δημοσίευμα που ήρθε από νησί και τόνισε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα στους Έλληνες. «Χρειάζεται να υπάρχουν σχέδια, προγράμματα έκτακτης ανάγκης, χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα- υπάρχει εξαιρετική αβεβαιότητα στον κόσμο σήμερα. Ελπίζω, όμως, ότι όλα αυτά δεν θα χρειαστούν» δήλωσε, σύμφωνα με την euobserver.com, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ενώπιον της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων του βρετανικού κοινοβουλίου.

Λίγες ώρες μετά «κυκλοφόρησε» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης η κεντρική φωτογραφία, με το ακόλουθο μήνυμα: «The British Prime Minister wants to start deporting Greek citizens and close England' s borders to Greeks. Perhaps he should begin his deporting with her».

Δηλαδή… «Ο Βρετανός πρωθυπουργός θέλει να αρχίσει να απελαύνει τους Έλληνες πολίτες και να κλείσει τα σύνορα της Αγγλίας για τους Έλληνες. Ίσως θα έπρεπε να αρχίσει την απέλαση με αυτήν», αναφέρεται χαρακτηριστικά, εννοώντας την Καρυάτιδα..
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ