2012-07-05 14:27:29
Φωτογραφία για Σε ύφος Αυριανής η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον Κάμερον
Παραθέτω το σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη δηλώσεις Κάμερον:

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να δηλώνει σε κοινοβουλευτική επιτροπή ότι είναι έτοιμος να κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ελπίζουμε ο κ. Κάμερον να διαψεύσει ή να ανασκευάσει αυτά που φέρεται να έχει πει. Το Ηνωμένο Βασίλειο, που δεν ...είναι μέλος της ζώνης του ευρώ, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ενότητα και την ευστάθεια της Ευρωζώνης, ώστε να απειλεί με αστυνομικά μέτρα που παραβιάζουν όλες τις αρχές, τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου;

Θα ήταν προτιμότερο αν ο Βρετανός Πρωθυπουργός, αντί να κάνει προσβλητικά σχόλια ή σχόλια που δημιουργούν τεχνητή νευρικότητα στις αγορές, έδινε περισσότερες εξηγήσεις για τις πληροφορίες περί χειραγώγησης του βασικού επιτοκίου (LIBOR) και αν φρόντιζε για τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας του, που θέλει, παρότι εκτός Ευρωζώνης, να είναι το χρηματοοικονομικό κέντρο και της Ευρωζώνης!

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μια ατυχής δήλωση του Κάμερον βρίσκει μια ακόμα πιο ατυχή απάντηση εκ μέρους το ΠΑΣΟΚ το οποίο κι επεμβαίνει με ύφος Αυριανής στα εσωτερικά της Μ.Βρετανίας.

Tην επόμενη φοράς ας σχολιάσουν "μιλάτε κι εσείς που σας απέκλεισαν οι Ιταλοί στα πέναλτι"...
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ