2012-07-05 15:32:19
Φωτογραφία για Σκυλακάκης: Κινδυνεύουμε να βρεθούμε σύντομα προ ιδιαίτερα οδυνηρών εκπλήξεων
Ο ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Θόδωρος Σκυλακάκης έγραψε χθες στο Facebook:

Επισημαίνω το ακόλουθο απόσπασμα από την συνέντευξη της Λαγκάρντ στο CNBC: «Είμαι βεβαία πως η ελληνική κυβέρνηση θα έχει λαμπρά αριθμητικά στοιχεία να μας παρουσιάσει. Ανυπομονώ να δω τι έχει πράξει τους τελευταίους μήνες για να προσαρμοσθεί στο πρόγραμμα».

 Το συμπέρασμά μου είναι ότι οι σχέσεις με το ΔΝΤ βρίσκονται σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο (οι διεθνείς δημόσιοι λειτουργοί δεν θα έπρεπε να καταφεύγουν επ ουδενί στην ειρωνεία για ένα κράτος μέλος του ...οργανισμού που υπηρετούν, το γεγονός ότι η Λαγκάρντ το κάνει σημαίνει ότι αισθάνεται ότι ή Ελλάδα στο ΔΝΤ είναι τελείως απομονωμένη).

Από το Στρασβούργο πάλι μπορώ να σας πω ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει και αδιαφορούν για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα για μας που το ζούμε από κοντά. Με τα δεδομένα αυτά με ανησυχεί ιδιαίτερα ότι η κυβέρνηση δείχνει να διαπραγματεύεται κυρίως με τον εαυτό της και να ικανοποιείται από την αναπαραγωγή αυτών που διοχετεύει με επικοινωνιακά κριτήρια στα ΜΜΕ. Από όσα διαβάζω τα νούμερα που έχει στο μυαλό της και τα νούμερα που έχουν στο μυαλό τους οι Ευρωπαίοι διαφέρουν πάρα πολύ και κινδυνεύουμε να βρεθούμε σύντομα προ ιδιαίτερα οδυνηρών εκπλήξεων.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ