2012-07-06 00:22:09
Φωτογραφία για 3η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!
Ο Κέβιν Μιραλάς ξεκινάει την τρίτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, μετρώντας ισάριθμους τραυματισμούς στο ξεκίνημα! Και τις δύο προηγούμενες χρονιές, ο Βέλγος έμεινε εκτός προπονήσεων για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το "sport-fm.gr", μας θυμίζει Ο Βέλγος ξεκίνησε… με το αριστερό στο τρίτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2010-2011, όταν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αποχώρησε αναγκαστικά για να περάσει στη θέση του ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε μερική ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού μηριαίου και έμεινε εκτός προπονήσεων για λίγο καιρό.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Κέβιν του μεγάλου λιμανιού σκόρπισε πολλές ωραίες στιγμές.

Η επόμενη, ξεκινάει και ο Βέλγος… συνεπής με τους θερινούς τραυματισμούς, χτυπάει στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Πολόνια Βαρσοβίας. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο πρώην επιθετικός της Σεντ Ετιέν αποχωρεί με κάκωση στο γόνατο, το οποίο τον αναγκάζει να μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Το ίδιο και φέτος, μόνο που αυτό συνέβη πιο νωρίς από ποτέ. Μόλις στη δεύτερη προπόνηση ο 25χρονος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας παθαίνει κάκωση στο γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ