2012-07-06 07:54:05
Φωτογραφία για Σήμερα η Εθνική Συνδιάσκεψη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
Οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, με βιντεοπροβολή... μηνύματος εκ μέρους του προέδρου της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, καθώς επίσης και με χαιρετισμό του προέδρου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στάνισεφ.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με χαιρετισμό που θα απευθύνουν εκπρόσωποι εκ μέρους κομμάτων που έχουν κληθεί στη Συνδιάσκεψη.

Ο κ. Βενιζέλος, από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, είχε απευθύνει πρόσκληση να λάβουν το λόγο τα κόμματα και οι πολιτικές κινήσεις που, όπως είχε πει, «κινούνται στον ευρύτερο χώρο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», απευθύνοντας πρόσκληση συγκεκριμένα στη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους Πράσινους.

Σύμφωνα με την Αγίου Κωνσταντίνου, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα εκπροσωπήσει ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκκρεμότητα παρέμενε η απόφαση των Οικολόγων Πράσινων σχετικά με την παρουσία τους στη Συνδιάσκεψη.


Αμέσως μετά ακολουθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί στη νέα φυσιογνωμία που οραματίζεται και έχει περιγράψει στις τελευταίες ομιλίες του, για το Κίνημα.

Στη Συνδιάσκεψη δεν θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διότι όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε και ο κ. Βενιζέλος τα μέλη της ΚΟ στη σημερινή συνεδρίαση, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ανειλημμένη υποχρέωση, καθώς θα παραβρίσκεται σε διεθνές συνέδριο στη Ρόδο, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και έχει προγραμματιστεί να του απονεμηθεί τιμητική διάκριση για την προσφορά του στη διεθνοποίηση της παιδείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ